Mervemm Deletedmom127 3 oldu mu kilo ben hayırlısı ile 3 oldumu dahada üstte aldığı kusuratlar önemli değil 3 alti doğurmak istemiyordum allah var kucak almasi bile cok zor. Yegenim 2 600 dogdu .
Mervemm Sedanur26 benim haftalık olucak canim ondan ya çarşamba ya perşembe olur yine. Sen 2 haftada bir mi gidiyorsun.
Sedanur26 Mervemm evet herşey yolunda dedi bi sıkıntı olmadığı sürece gelme 2 hafta sonra gel dedi canım
Mervemm Deletedmom127 kiz varya diyorm bari bu garantina bebeklerimiz doğmuş olsaydi da evde can sıkıntısı olmazdı. Ben cok sıkıliyorum sende durumlar nsl.
Deletedmom127 Mervemm valla ben ağrım sızım çok plasenta aşağıda olduğu için baskı daha çok oluyo., uykusuzluktan kafayı yicem sürekli lavabodayim. Ders çalışıyorum evde canım sınava az kaldı bebeğe de az kaldı stres yaptım
Mervemm Deletedmom127 bende ya artik okadar zorlanıyorum ki bebek asagi inmiş resmen bacak aram cok agriyor afedersin. Yururken otururken flan. Gece diger tarafa dönerken bile zorlaniyorm. Evdee tekmisin sen
Deletedmom127 Mervemm küçük görümcem benimle kalıyo ama 17 yaşında.. Belim çok ağrıyo benimde ' sanki karnım da aşağı inmiş gibi
Mervemm Deletedmom127 aynen bende o sikayetlerim.var cok zorlanıyorum. Iyi bari yaninda kalsin canim tek kalma son haftalarda korkuyor insan bende esim var ama yarın gidicek kanimlarda gece uyuyorum gündüz evdeyim.
Deletedmom127 Mervemm ben korkmuyorum canım. Bişey olursa 112 arayınca gelirler napalım kız. İnşallah eşime izin verirlerde gelir doğumuma….inşallah Şehirlerarası geçiş için doğum geçerli bir sebep olur…pek umudum yok ama..