Mervemm Deletedmom127 tek nasil olacak kiz illaki biri olması lazim. Ya benim bugun resmen vajinama baski oluyor adim atmakta bile zorlanıyorum.
Deletedmom127 Mervemm bende öyle olmuştum. Duşa girince gevsedi canım.Bide çok yorarsam kendimi bendede öyle oluyo. Biraz dinlen bide duş al canım
Mervemm Deletedmom127 gecti canim dün baya kötüydü ya. Bazen kizim hareket etmiyor cok korkuyorm ben sende korkuyormusun canim
Deletedmom127 Mervemm canım bende de öyle oldu bir iki hafta boyunca ama şimdi normalde döndü. Bende çok korkuyordum aklıma türlü türlü şeyler geliyordu. Şükür şimdi normale döndü biraz tekrar hareket etmeye başladı. Önce tık yoktu yaşam belirtisi sıfırdı resmen
Mervemm Deletedmom127 suan ayni durumdayım ya aklim çıkıcak resmen saat olmuş 12 hala hareket etmedi kahvakti yaparken resmen zıplardı yerinden. Ne yapsam hareketlenir ya.
Deletedmom127 Mervemm valla bilmiyorum canım. Ben dinlendim eşim gittikten sonra baktım yavaş yavaş hareketleniyo. Doktora söyledim nst’ye sokmuştu beni o zamanlar Bakalım yarin ne dicek
Mervemm Deletedmom127 benimde daha yeni harektlendi uyuyor du galiba 🤭🤭🤭 evet ya senin kontorl yarin heyecanımısin.
Mervemm Deletedmom127 ay valla bende her kontorlumde heycanla gidiyorm resmen birde her komtrolde yuzunu görüyorum ya iste o baya ask dolu. Senun haftaluk kontrol pazrtesu benimki perşembe. Ama esim pazertesi git diyor her hafta basi olsun diyor.
Deletedmom127 Mervemm Tamam bi sorayım doktora ne dicek tekrar haftaya gel mi dicek yoksa 15 gün sonra mı gel dicek.. Ben sana söylerim hepsini
Mervemm Rmysa_05 Sedanur26 Sibelcik Deletedmom127 Kizlar gelin hepimiz ayni gun gidelim doktora🤭🤭🤭 hamileler günü yapalım
Mervemm Deletedmom127 yaaa cok heycanli rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin inşallah . Bebek kilosi nsldi canim virüs hakkinda hic bilgi verdi mi
Rmysa_05 Merhaba kızlar bende Park hospitalda Zehra hanıma gidiyorum . Sizce Miray Hanıma mı geçsem ☺️
Sedanur26 Rmysa_05 bende Zehra hanıma gidiyorum çok memnunum neden değiştirmeyi düşünüyorsun memnun kalmadım mı ☺️
Rmysa_05 Sedanur26 yok herkes Miray hanım diyince merak ettim yoksa çok memenunun Zehra hocam çol ilgili 😍
Sibelcik Merhabalar hanımlar bende malum sebeplerden ötürü hastanemi değiştirmek zorunda kaldım ikiz bebek bekliyorum .Zehra hanıma aldım randevumu ilk defa gideceğim nasıl biri Zehra hanım ?35 .haftamdayım.
Sedanur26 Sibelcik memnun kalacağını düşünüyorum bende 36 haftalık gebeyim 11 haftalıktan beti Zehra hanıma gidiyorum çok ilgili bi doktor