Mervemm Deletedmom127 inşallah canim ya ama iste bu ekonomik kriz bizede baya vurdu bakalim hayırlısı ile bi etraf duzelseydi.
Mervemm Deletedmom127 aynen birde hastane doğum ücreti. Kiz varya ablam 2 sene önce 700 doğum yaptı hani 700 daha ustune gelsin 3000 binler flan coi sacma degil mi ya
Deletedmom127 Mervemm herşey yükseldi canım eskideni kalmadı artık gün be gün değişiyor canım fiyatlar yükseliyor
Deletedmom127 Mervemm iyi canım napio ders çalışıyorum yemek ye iç uyu bu tarzda :) Sen napiosun canım? Nasıl gidio? Randevun yarın mı senin
Mervemm Deletedmom127 persembe gidicem canim . Bende canim cok sıkılıyor ya eskiden olsa bari az cok dışarı çıkardık.
Deletedmom127 Mervemm aynen öyle canım. Yarın perşembe işte yarın gideceksin kız 27 nisan benim sezaryen günüm
Mervemm Deletedmom127 aa belirlenmiş ne guzel heycan varmi canim. Keske beninde günüm belirlense bari zaman daha cabuk geçer. Sayılı gün çabuk geçer derler ya
Deletedmom127 Mervemm yani şöyle bana dedi 39.haftada alcam yani 27 nisan dedi Ama böyle saat fln vermedi Bakalım yarın sana ne diyecek doktor ' Ben pazartesi günü gitcem
Mervemm Deletedmom127 kiz benim tansiyonum uçtu resmen doktor dedim gelirsem ek ucret alirim dedi haataneye bende zaten düştü birde yarin kontrol var diye gitmedim.
Mervemm Deletedmom127 evet ama aksam gelirsen ek ucret alinir dedi. Zaten gitmezdim de yatis flan verirler mazallah yapamam valla.
Deletedmom127 Mervemm benim şarteller gitti artık devreler yanmış vaziyette yemin ederim. O kadar da magnezyum kullanıyorum