Sedanur26 Mervemm aslında normal Doğumu çok destekliyor neden öyle yaptı ki bana bir kere bile sezeryan demedi hep normal için konuştu
Mervemm Sedanur26 11 di aksam dedigim gibi sanki kimine kani ısınıyor 🤣 bir abla daha var ablam arkadasi ablam git demis bana dun diyor kiz zehra gitmiyon sen demi yok dedim dedi ablan benu yakti zaten sen yanma oysa ablamada cok iyiymis.
Deletedmom127 Dudubicerr kızlar Şehirlerarası seyehatler de izin almak gerekiyormuş ya toplu taşıma araçları için. Ama özel araçlar da da almak gerekiyo mu izin?
Dudubicerr Deletedmom127 onunla ilgili bir aciklama yok suan ama onada yasak gelicek bnce biryere gidicekseniz gidin smdidrn yasak gelmeden
Mervemm Deletedmom127 suanlik yok canim o yasak toplu tasimada var ozel arac ile ates ölçüyorlar sadece
Sedanur26 Mervemm herkesi memnun edemezsin malesef bana da zercan kalıyı çok övmüşlerdi hiç memnun kalmadım mesela ☺️
Deletedmom127 Mervemm ay içim rahatladı ya. Kocam gelemicek diye ödüm kopuyor.. Biz arabamizi sattık. Toplu taşıma araçlarıyla gelmesi için izin lazım ama doğum için nasıl izin vercekler?..en mantıklısı ordan bi araba satın alması
Mervemm Sedanur26 iyyyy banada cok ovdurler cok gıcık biru o kadin nefret etrim haram olsun 350 tl verdim oraya toplam 2 kontrol 10 dk sirdu her biru 5 dk helal etmiyorum gercekten. Paragoz biri cok o kadin tüp bebek yapıyor artik onlara bi ozen veriyor nsl
Deletedmom127 Sedanur26 bana ben hekimim bana bırak herşeyi dediği an herşey bitti benim için. Soru sormama izin vermeyince