Mervemm Deletedmom127 bugun hersey iyi cikti idrar tekrar verdim protein kacagi yoktu bu sefer. Şükür valka cok korktum
Mervemm Sedanur26 bugun gittim zehra kuzu hastasi 2 tane vardi miray hanum ki ben tektim. Sezeryana girmişti zehra kuzu.
Sedanur26 Mervemm zaten sadece Zehra hanımla miray hanımın hastası oluyor diğer doktorun hiç hastasını görmedim galiba
Deletedmom127 Mervemm ben bugün 11 buçukta ordaydim. Öğlen 3:15′ e kadar oradaydım. Sen kaçta oradaydın ?
Sedanur26 Mervemm gördüm bi kaç kere odaya girip çıkarken ama hasta görmedim hiç sen kaç haftalık oldun canım
Dudubicerr Ben gözdeye gidiyorum sevgide dogum ucretini sordum normal dogumda sezaryan dogumda 2000 tl dedi sevgiye gitmeyi planliyorum artik ama oraya giden varmi nasil bir fikriniz varmi
Dudubicerr Dudubicerr gozdede sevil erarsalana gidiyorum sevgide 1 tane kadin dogum dokyoru varmis suan maddi acidan sevgi daha uygun geldi 2000 dediler o yuzden oraya gitmeyi planliyorym artik ama bilemedimde
Mervemm Deletedmom127 ama 3 de direk idrar vermeye gittim sonra arabada oturduk esimle 3.30 da yukaro ciktim ben. 3.20 dede kapidaydim ben hastane biraz ötesinde.
Dudubicerr Mervemm sevgi hastanesinde 1 tane kadin dogum doktoru varmis suan zaten gozdede sevil erarslana gidiyorum
Mervemm Deletedmom127 evet ama cok beklemedim orda hemen çıktım dışarı belki denk gelmisizdir ne giymiştin sen aceba.
Deletedmom127 Mervemm bence denk gelemedik senin geldiğin saatte ben gitmiştim. Turuncu gibi kiremit renginde kazak vardı üstümde bide siyah uzun mont. :)
Mervemm Deletedmom127 aynen debk gelmedik ozaman bi kac kisi cıktı ama esleri ile cıktı biri tek yanliz cıktı 9da kisa boyluydu.