Melekkannesi Deletedmom127 oğlumda izmirdeydk sabah görevden geldi öğlen oğlum doğdu sonra babalık izni aldı bunda farklı şehirde olcz yanmda olamayacak sanırım doğumdan sonra gelir
Deletedmom127 Melekkannesi of…🙁 çok üzüldüm ya…ben napcam böyle ya.. Zaten ziyaretçi yasak. 1 refakatçiye izin var. Ay yeter
Sedanur26 Deletedmom127 ben Zehra hanıma gidiyorum Allahtan aynı doktor değil ikimizin aynı anda doğurduğunu düşünsene🤣
Melekkannesi Deletedmom127 video attı az önce gülmekten yıkıldım ya Eşim aracın içinden bağırıyo adam bi kaçıyo sözde yaşlı at gibi koşuyo😂😂😂
Mervemm Deletedmom127 ahahha tam canim öyle ayarlayalim senle seda zaten zehra kuzuya gidiyor benle sen kavga etcez doktor icin önce ben geldim diye 😁😁🤣🤣🤣
Deletedmom127 Mervemm valla yok ben Miraya gidiyorum onu kimseye kaptırmaaaaaaammm 😂😂😂 sezaryen olcam ben
Mervemm Melekkannesi hic guzel degil varya övenler anlam veremiyorum ben . Bi arkadasim doğum yaptı tovb3 etti dedi bidaha asla dogurmam.
Melekkannesi Mervemm arkadaşım ebe orda güzel burası dedi ama bakalm bi doğsa hayırlısı ile bir sürü plan yapmştm mevlüt çekim falan hepsi iptal olacak gibi
Mervemm Deletedmom127 bende miray hanima gitcem sali gitmeyi düşünüyorm bakalim. Nts baglarlar mi aceba çünkü 32. 4 olcam
Deletedmom127 Mervemm ben 32 de bi kere bağladılar nst’ye. Ama dün gittiğimde nst’ye gerek yok dedi 2 hafta sonraki randevunda yaparız dedi…