Mervemm Deletedmom127 insallah bi sorun yoktur biz cok korktuk deoremden ya ben cok korkuyom kiz bisey olcak diyem gerci sen sezeryan diye erken doğum yapcam tarih verdimi sana
Sedanur26 Deletedmom127 şu an 34 haftalığım Nisa’n sonu en geç normal Doğum bekliyoruz 37 den sonra istediği zaman gelebilir ☺️
Mervemm Deletedmom127 insallah canim ya vakalar çoğalıyor malatyada da var vaka ama durumları iyi bugun 65 yas yarin da tamamen yasak olur sokak kesin.
Mervemm Deletedmom127 amcam kizi iv hastalıklar uzmanj egitim ve arastirmada o dedi. Ama durumları iyiymis.
Mervemm Deletedmom127 soylemedi vaka sayisini amcam 65 yas üstü daha yasak gelmeden eve kapatmıştı bırakmadı ise gitsun evde hep amcam.
Deletedmom127 Mervemm iyi yapmış amcan akıllılık etmiş gerçekten.. Vaka sayısını söylememiş ama anladığım kadarıyla 1′den fazla 😱
Deletedmom127 Mervemm 😂 canın sağolsun. Toplu sünnet gibi bizde toplu doğum yapalım. Ama kurban olayım farklı saatlerde olsun 😂😂😂 doktorumuz ilgilenemez hepimizle aynı anda hahahahahahahaa 😂
Melekkannesi Deletedmom127 malatyalıyım ama hakkarideym doğum için gelcm inşallah haziran 4/11 arası doğumum nisan sonu mayıs başı gibi glcm
Melekkannesi Deletedmom127 Deletedmom127 yeni doğum hastanesi açılmış nasl bi yer bilginiz var mı bi kaç arkadaşım güzel dedi
Mervemm Deletedmom127 ahahha tam canim öyle ayarlayalim senle seda zaten zehra kuzuya gidiyor benle sen kavga etcez doktor icin önce ben geldim diye 😁😁🤣🤣🤣