Deletedmom127 Mervemm inşallah öyle bişey olmaz canım ben 2 otobüs değiştiriyorum hastaneye gitmek için ondan sonra müjde'nin orda inip yürüyorum
Mervemm Deletedmom127 bende degissem 2 otobüs degiscem bi carsiya geliyorum birde hastane arabasina binip ayni şekil mujde hastanesi orda iniyorum. Ama ablam orda oturuyor ya genellikle çarşıya gelirim kışlanın basinda o saat kulesi orda iner yürürüm.
Deletedmom127 Mervemm dün gittim canım. 45 dk beni dinledi. Zaten ölecez dedi bunu değiştiremeyiz dedi.😂😂😂genç bi kız yani yeni mezun olmuş belli. Sadece dinledi beni o kadar. Ama en azından bana müdahele etmedi içimi döktüm geldim. Haftaya tekrar randevu verdi
Mervemm Deletedmom127 yoo canim köydeyim kayannam alıp öyle gelcem birde gelcem ya hala korkuyurm ben dun bir videoda izledim olacak dedi malatyada onun ustune dahami cok korktum
Deletedmom127 Mervemm aynen canım. Havalar da ne güzel ısındı ya ben artık hep sıcak oluyorum dışarda mont giymiyorum 😂yelek giyip çıkıyorum. Onla bile terliyorum
Mervemm Deletedmom127 ben üşüyorum ya nedense bazen ates basıyor. Bazende battaniye altina girecek kadar üşüyorum.
Mervemm Deletedmom127 az kaldi ya artik zaman nasik geçti 11 haftalıkken bu zaman neden geçmiyor diyordum.
Deletedmom127 Mervemm valla doğru canım hiç bitmicek gibi duruyordu ama şükür bitti sayılır. Ben diyorum ne ara 31+3 olmuşum 😃
Mervemm Deletedmom127 kiz sen bildirimler bana gelmiyor nedense suan dedim bakayim enson ne yazismisiz bi baktim cevap yazmissin.
Deletedmom127 Mervemm napayım canım valla çok yoruldum ne yaptığımı da bilmiyorum. Aışverişe çıktım da bugün hem markete hem pazar gerçekten çok zor olmaya başladı.. Sen napiosun nasılsın