Mervemm Deletedmom127 valla suan evdeyom biraz tedirginim. Ilk gecem olcak tek. Bana az moral destek versene.😁
Deletedmom127 Mervemm çekirdegini al 😃çayını yap en sevdiğin programı aç. Olmazsa müzik aç..forumda gez.
Deletedmom127 Mervemm bende krem sürdüm işte çatliyo çitlerken.. Babil diye dizi varmış tüm bölümlerini birden peşpeşe izlemeye başladım 🤦🏻♀️
Mervemm Deletedmom127 hahaha ben hic sevemdim sefirin kizi, kuzey yıldızı, yasak elma bunlar kisa kisa izliyorum netten
Deletedmom127 Mervemm bende yasak elma, bir zamanlar Çukurova, Zümrüdüanka, doğduğun ev kaderindir. Bunlar benimkiler
Mervemm Deletedmom127 yok bitimiycekmis. Bi kadin giriyor kesin halitle evlenecek oda. Ama fakir ikiside olcak.
Mervemm Deletedmom127 decavit canim elenetal 1 kullanıyordum bunu verdiler sağlık ocagindan 2 tane kullanmayayim dedim elenetal 1 iptal ettim canim sen. Birde kan sulandırıcı igne kullanıyorum.
Deletedmom127 Mervemm Günaydın canım aaa hadi inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım benim Hadi Allah yardımcın olsun