Tucengiz4480 Çift haneye düştük sonunda kızlar.. siz ne durumdasınız.. ağırlaştınız mı ? Ben sanki giderek ağırlaşıyorum gibi göbeğim de çok benim 🙁 zorluyor artık beni
ilooshhh Tucengiz4480 son 19 hayırlısıyla agrılarım çogaldı yavaş yavaş korkularda başladı ama zaman durdu geçmiyo sanki 🥰
Ummugulsum_44 Tucengiz4480 bizde 101 😍 çift rakamı dört gözle bekledim 2 gün sonra inşaAllah her gün rakam düştükçe heyecanlanıyorum tüm acılarımı unutuyorum
Tucengiz4480 Ummugulsum_44 kaç gündür 99 olsak da çift rakamları görsem diye bekledim durdum zaman geçmedi bir türlü sanki sizi anlıyorum 🥰😍
Meleyke97 Tucengiz4480 bizde 1saat sonra son 90 olucaz Inşallah🤭🤭 evet gobekte buyudu nefesler daraldi belde ayakta agrilar kemiklerde agrilar ve ustelik qripte oldum zaten uyuyamiyordum simdi dahada zorlaniyorum nefes alamiyorum((( zamanda gecmiyorkii
Tucengiz4480 Meleyke97 ben de hamile destek yastığı aldım iyiki almışım onun sayesinde biraz daha rahat uyuyabiliyorum
Ask_H Tucengiz4480 bizede son 95 Bende ağırlaştım biraz... çift rakamlara düşünce zor olmaya başladı zaman hemen geçsin istiyorm 🥰