Zeyk Sezen95 umarım işe yarar 💪 tahmin edebiliyorum ne çektik beeee🔥🔥 Yukarda bir arkadaş karbonattan da bahsetmiş onu da ekledim listeye bir sonrakine onu deniycem 🤯
Canan38 Sabah öğle akşam her an çekiyorum şurubda fayda etmiyor artık sola yatınca geçiyor ama solum da çürüdü resmen sirkeyi bende denicem umarım geçirir tamamen yemeklerden soğudum artık her yediğim yanma yapıyor 😔
Zeyk Canan38 aynı ben 😔. Sağa asla donemiyorum midem anında yanmaya başlıyor soluma yatmaktan çürüdüm ama başka çözüm yok. Ne denesiysem olmadi. Şimdi bu iyi geldi bir tık daha uzun idare ediyor beni. Yarında karbonat deniycem. Bir arkadaş yazmış yukarda oda çok iyi geliyor diye bakalim. İnşallah sana da faydası olur çok zor bişey 🔥 🐉
Zeyk Pandabekleyenanne doktorum yazmadı rennie yazmıştı ama evde gaviscon da vardı onuda içtim yok anacım midem ağzımda geziyorum reflü azmasi yaşıyorum 😔🔥🔥
Canan38 Karbonat zararlı diyo kimisi deliyormuş mideyi sirkeye devam et bence yeni şeler deneme allah korusun bi yeri yapım derken bi yeri yıkma
Mucize001 Reflu oldumb bende 28 haftalarda başladık artık birsey fayda etmez oldu.saframda camurlasma görüldü yani birsey yapilmadi o acillerde serum destegi agrisi doğumdan beterdir rabbimn kimseye vermesin....sirkeyi bende yapiyorum gecici cozumnoldu oda😯
Mucize001 Mucize001 34.hafta bitti.makat gelis benim oğlum belki onun pozisyonuyla alakalı olabilir kafayı mideye dayıyor sipa...
Zeyk Pandabekleyenanne yok canım zaten portakal kilo yapıyor diye yemiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum zaten de. Reflü vardı hepten coştu gebelikle😔
Pirpirella Adel001 yarım çay kaşığı koydum burnumu kapatıp tek seferde içtim çok gelmedi ama yanmayı aldı dene derim o eziyeti çekmektense üstünede hemen bi yudum normal su içtim tadı ağzımda kalmasın diye
Canan38 Zeyk rabbim hepimizi kurtarsın sağlıklı bi şekilde inşallah çok merak ediyorum doğumu yaptıkdan sonra bu mide yanması geçicekmi diye 😶