Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ...merhabalar hepinize...Ben 10+3 günlük hamileyim bu benim 4. Gebeliğim 14 yaşında oğlum 10 yaşında kızım var çok şükür Rabbime..ikisinin arasında bir düşük yaptım ve 10 yıl aradan sonra sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ve hepimiz Allah nasip ederse çok istiyoruz bu bebeği...bugün söylemesi ayıp lavobaya gittim ve kabızlık sorunu yüzünden biraz zorlandım ve temizlenirken peceteye koyu kahve rengi kan ve devamında beyazımsı sumuge benzer bir akıntı oldu aynı zamanda sol kagisigimda ağrım oldu baya bı hemen eşimi aradım acile gittik...orda beni dogumhaneye aldilar ...oradaki ebe yada hemşire bilmiyorum telefonla doktoru arayıp hikayemi anlattı ...doktor telden beri talimatlar verdi bana bir iğne yaptılar prunol olması lazım ismi yanlış hatırlamıyorsam ve Protestan verip yolladılar sabah akşam iç pazartesiye kadar dinlen gel dediler bebeğe hiç bakmadan beni yolladılar...sormak istediğim şu bebege bakmadiklari için benim için rahat değil kanamam da yok çok şükür ama sol kagisigimda ki ağrı hafif devam ediyor bebekte bir problem yoktur dime Allah korusun ondan çok korkuyorum 😔😔