Htcglgnaksy Baharbal amin canım benim 🥰 İnan bende bi okuyunca yoruldum o yüzden çok şey koymuşum dedim 😂 ama ihtiyaç hepsi
gezentianne Medine_1992 Bence süt sağma olayını yalnızca sütüm gelmezse diye düşünmemek gerekiyor. Mesela sütünüzün fazla geldiği bir gün sağıp dolaba koyabilirsiniz, Grip vs olup ilaç kullanmak zorunda olup emziremediğinizde sağdığınız sütlerden verirsiniz☺️👍 Veya bir kaç saatliğine birine bırakıp annenize vs bırakıp eşinizle bi yere gitmek istediğinizde biberona koyar bırakırsınjz. Her halükarda makina şart..Çalışan anneyseniz elektrikli şart ama evdeyseniz bilemem
Medine_1992 gezentianne evdeyim canım ben uzu süre bebeğim büyüyene kadar zaten gurbetteyim annem vs yok 🤷♀️ o sütlerde sağdıgında uzun süre taze kalmıyor diye biliyorum ben elektriksiz alırım Bi tane kenarda durur en kötü ne olacak olmamasından iyidir 😘😘
gezentianne Medine_1992 Yok kalıyor 3 kuralı denen bi olay var, 3 saat dışarıda, buzdolabında 3 gün,buzluk dondurucuda 3 ay kalabiliyor. ama çok dışarı cıkmıyorsanız ve calısmıyorsanız gerek yok tabi acil durum içib manuel pompa yeter diye düşünüyorum
Adige09 Bence en lazim olan şey bir de soğan 😉 kimse Bilmiyor sanirim bizim buralarda soğan kesilip gögüslere sürülür dogal antibiyotiktir.Göğüsleri yara olmaz iyi gelir.
gezentianne Adige09 Zaten normal dogumda 1 gece, sezaryende 2 gece ne kdar şey giyilebilir ki. Arkadaslarm hep kullanmadan getirdi🤷🏻♀️ Çoğu şeyi hastaneler de veriyor. Mesela kadın pedini de veriyor ben depend aldm ama onlar hasta bezi de veriyormjş
Mihribankuzu Zeyk liste için teşekkürler. Muhalefet olmak için kesinlikle yazmıyorum öncelikle belirteyim ☺️ Sarı tülbent masalından vazgeçelim artık yarar olduğu düşüncesinden çok zararı var👎 Göz sarı rengine alıştığı için bir süre sonra bebeğinizin renk tonunu ayırt etmekte zorlaniyorsunuz ve bebegin sarardigi geç fark ediliyor sarılık tedavisi uzuyor. Sarılık için tek çare güzelce beslemek ☺️
Zeyk Papatyakalplikadin canım istersen sen öyle emzir 😌 ama ablam 3. Çocuğunu doğurdu en fazla 45 dk da bir emzir ki sarılık olmasın dedi onun tecrübesine güveniyorum.
Medine_1992 Zeyk aynen canım benim çevrendeki herks sık sık emzir diyor biz öğretmen oldugumuz için üniversitede bu konuda da bilgi aldık orada ki teorik bilgiler ile gercek hayat bir olmuyor zaten minicik bebiş iyi cekemiyor sütü e zaten annenin sütü de iki üç günde düzene giriyor ondan bol bol emzirmek lazım yeğenim ikinci gün sarılık oldu doktorda sürekli emzir demiş 😘
Papatyakalplikadin Zeyk Yok canım olur mu yanlış biliyorsam doğrusunu öğreneyim :) tavsiyelere açığım ☺️
Zeyk Medine_1992 kesinlikle öyle canım. Gebelik okulunda ebeler de sık sık emzirin diyorlar. Ya Allah'ım yaşatmasın tabi ki inşallah da bebisler sarılık olmadan büyürler.
Medine_1992 Zeyk inşallah canım ama cogu bebek oluyormuş şükür tedavisi var zaten yeter ki sütümüz bol olsun 😘 görecez artık
Zeyk Ftma_izmr Aptamil aldım. Umarım hiç ihtiyacımız olmaz 🙏 Ama insan başına ne geleceğini bilmiyor ya ne olur ne olmaz diye aldık işte 😬