Kızlar bende happ momu yeni kesfedenlerdenim ama çok şey kattı bana ilk önce 40+3 minik oğlumu kucağıma aldım rabbime sonsuz şükürler olsun doğumuma gelince pazartesi kontrole gittim alttan muayene oldum sıfır aciklik dedi ve eve geldiğim gibi sancılarım başladı evde üç gece şancı çektim günden güne sıklaştı hergun hastaneye gidip nst çekiyordum alttan muayene oldum doğumu tetiklesin diye etkisini çok gördüm ve perşembe sabahı sancılarım dahada siklasinca hastaneye yatisim yapıldı ve epiduralle doğum olacaktı ama ilk önce acilmam olması gerekiyordu saat on ikide doğumhane girdim ve iki saatte beş santim açıklık oldu ve saat üç buçukta büyük ıkınma isteği geldi ve yatakta ıkınıp suyumu patlattılar ve direk çatala çıkartıp yarim saat içinde doğumum gerçekleşti sancılar bir yana dikiş bir yana çok şükür yırtılmam olmadı genital estetik için dikiş attılar çünkü önemden genital sarkmam vardı doğuma kişmet oldu ve gelelim bana neler iyi geldi tempolu yürüyüş bol bol.sicak dus ve şancı geldiği zaman secde pozisyonuna geçip alta ıkınıp destek vermek bunları yaptığım gibi dört saatte on santim açıklıkla doğumum gerçekleşti çok uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar rabbim herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin ❤🦁😍🎉💎🐣🐇🐘