Zehranur10 Merhaba arkadaslar 2. Gebeliğim 15+3 haftaligim fakat daha hic hissetmiyorum bebegimi.. Ilk hamileligimde 17de hissetmistim normalde 2.de daha erken hissediliyor diye biliyorum varmi benim gibi olan🙄
Anayimana Zehranur10 ben ilk gebeliğimde 15.haftada falan hissetmiştim 2.gebeligim bunu anca hissediyorum 20.haftamdayim .
-Defnee- Canım başlığı okuyunca bir korktum :) Benimde ikinci gebeliğim ben 17+5 deyim hala tam hissettiğin söylenemez :) bazen yatış pozisyonumdan dolayı sıkışırsa kaydığını hissediyorum o kadar :) Korkma sakın yakında hissedeceğiz Allahın izni ile bebeklerimizi ♥️
Zehranur10 -Defnee- -Defnee- insya bi once hissetmek istiyorum karnim baya bi buyudu ama hamile gibi hissetmiyorum 😁
nezyy -Defnee- bende başlığı görünce korktum, ne kadar etkileniyor insan, hemen açıp bakıyorsun ne olmuş, nasıl olmuş, bende yaşadım mı ya da yaşarmıyım diye :)Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
__meczup__ 15+5 deyim karnım sanki hep idrar kesem doluymuş gibi beni sıkıştırıyor ve birde gaz problemim var bebeği hissedip hissetmedigimi anlayamıyorum tabi bir de ilk gebelik bilmediğim bir his anlayamıyorum
Zehranur10 __meczup__ aynisi bende oluyor birden karnim sertleşiyor degisik biseyler oluyor sonra geciyor
30ekim19 Zehranur10 valla az önce bi yorum okudum 22 deyim hissetmiyorum diye kişiden kişiye değişiyo sanırım
Kakulimmm Ben de 17. Haftamdayım arada bir şeyler oluyor gibi. Ama ilk olduğu için oynuyor mu Yoksa benim vücudumdan mi kaynaklanıyor onu bile anlayamiyorum 😊