Selinglr Sultan1903 emınonu cöp canım e n ıyısı e bebek ındırımlerı takıp et cok fazla kıyafet alma 10tane hastane cıkışlarıyla beraber 0 3 al bıdaha gıyemıyormuş travel sıstem al e bebekte canyon marka yıne en ıyısı o fıyatıda uygun 2 yasına kadar kullanırsın bıde doğacagı mevsımıne gore al kışlık alma mesela sımdıden daha sonra kılosuna gore vs alırsın 💖
Sultan1903 Selinglr Nisanın 2. doğacak,bahar yani mevsimlik lazım,travel sistem bakıyorum zaten ama markada karar veremiyorm,aklmdaki de aşırı pahalı
mervekrkkc Sultan1903 biz araba olrak e bebekten joie aldik travel sistem suanda indirimda dikkat etmen gereken sey arabanin yuzu sanada donebilmeli bazilari donmuyor
mervekrkkc Uykuclimon biz cok memnunuz besigi uyguna aldik icindeki yatagi kaloteli aldik bence besik degil yatak onemli He bide internetten cibinlik aldim onuda ekledik ayri bi hava katti uan korumaliklar vs bence ideal He butcen varsa ayri bizim butcemiz kisitli
glnihal Selinglr Eksiklerimiz,, süt sağım pompası, depend hastta bezii, emzirme atleti, sanırım bu kadar :) 29+2
Hebunturan Selinglr Bol bol bacak ve sırt ağrıları gece tekmelenerek uyanma, idrar tutamama sorunu, aşırı iştah, ve tekrar başlayan mide bulantıları..🙁 bizde durum bu
mervekrkkc Ccigdemmm e bebege gir sallanan beyaz duz bir besik aldik suanki foyatida 200 tl resim atmyi beceremedim kuzum
Harika90 Bizde 27+1olduk bazen kaşıklara baskı çok oluyor ama iyiz şükür onlar sağlıkla dünyaya gelsinlerde karnım çok kaşınıyor ve çatlıyor daha pek bişey almadık yavaş yavaş başlıycaz inşallah😊
Eylul-Ada2020 26+4 olduk yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağız artık, çok ayakta duramıyorum çok belim ağrıyor.
0623-okay Selinglr 29+1 odası beşiği halısı herşeyi tamam artık büyük kıyafetler bebek arabası bez eksiğimiz kaldı bide benim ihtiyaçlarım var kendi eksiklerimi dr tamamlayıp çantaları hazır edeyim diyorum
Kupik Selinglr 26 haftalik olduk iyi şükür sadece hareketleri ve tekmeleri haricinde gece uyutmuyor özellikle bi kısmını aldık şükür diğer kısmınıda doguma kadar yavaş yavaş almaya devam