uykutulumu Merhabalar deterjan araştırması yaparken karşıma Dalan Roxy çıktı. %100 bitkisel yağlardan üretildiği yazıyor. Daha önce kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı?
Gunes_ uykutulumu ya benımde bu aklıma takılıyor bır arkadasım durunun toz sabununu kullanmıs ama bilemedim memnun oldugunu soylemişti
Flzkdy uykutulumu ben dalan roxy toz deterjanla yıkadım bebegimin tüm eşyalarını. Çok deterjan koyarsan beyaz beyaz kalıntısı oluyor. Bide parfümlü onu da belirtmek isterim parfümlü istemezseniz. Ben sonradan farkettim. Bunun dışında memnun kaldım . Bebeğim doğunca memnun kalır mı onu bilmiyorum 😁
Nml06 uykutulumu bu bütün sabun deterjanlarda oluyor sadece Dalan roxy de değil ame öyle aman aman kalıntısı yok ölçüsüne göre makineye konulduğu taktirde herhangi bir sorun yaşanmıyor 🙏
Prensesinannesi_ uykutulumu kalıntı olmaması için yeteri ölçüde koymak gerekiyor fazlası hem kalıntı yapıyor hemde çok köpürüyor makinadan sızıntı falan olabiliyormuş
Burcu089 uykutulumu uykutulumu haftaya deneyeceğim. Mühendisinoglu sayfasında görüp aldım doğal oldugu için. İnsallah memnun kalırım 😊
uykutulumu Happpm kalıntı konusu benim de aklımı karıştırdı ama az koyunca herhangi bir kalıntı olmuyormuş ☺️
3406044 Happpm aynen bence de bende yikadigimda kalıntı oldu ikincisinde az kullandım yine oldu olcusunden çok çok az kullandım bu kez de leke şeklinde bırakıyor
Ebrucihan Bende yakında doğum yapicagim ve bebeğimin kiyafetlerini roxy detarjaniyla yıkadım çok memnunum çokta güzel bi kokusu var ne zaman dolabını açsam kokusu yayılıyor tavsiye ederim
Prensesinannesi_ uykutulumu iyi olduğunu duymuştum bende ben hacışakirin granül matik sabun almıştım onunla yıkayacağım yumuşatıcı olarak bi iki damla sirke koymayı düşünüyorum