Dlktpl femara ile yumurtam büyüdü, zaten bir tane yumurta büyümüştü sadece hatta yumurta geç büyüdü baya ümitsizdim iptal olacak sandım.eşimin sperminde sorun yoktu cok şükür. Çatlatma iğnesi vurulduktan 36saat sonra aşılama yapıldı.eşimde 35.saatte galiba sperm örneği verdi yıkanma işlemi bitti beni hemen aşılamaya aldılar.demir spekülüm korkum vardı çok ağrıtıyor diye doktorum sağolsun plastik kullandı.işlem çok çok kısa sürdü.işlemden sonra yarım saat çatalda bacak bacak üzerine atıp uzandım.dua okudum o sırada bol bol.estrofem kullandım o ay.nar suyu içtim kabak çekirdeği yedim.ve sürekli yattım evde.ben iki üç günlük yemeğimi bile aşılamadan önce yapmıştım çok kolay oldu.canım hiçbi şekilde temizlik yapma kendini yorma . Tam tutunma aşamasında oluyor.bu arada aşılamamın tuttuğunu öğrendiğim gün kan verdim iki güne bir artış oldu çok şükür progestana başladık fitil kullandım ilk üç ay. Daha önce boş gebelik yaşadığım için önlem amaçlı kullandım ayrıca progesteron düşüklüğü de bebeğin tutunmasına engel oluyor progestan fitil sayesinde daha sağlıklı oluyor tutunma.rabbime binlerce şükür ben üç sene sonra hamile kalmış oldum suan 14+4 haftadayız.dua et inş sağ Salim kucağımıza alalım. Baya uzun yazdım kusura bakma