Eminegktr Merhaba, 5+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese göründü fakat kalp atışı yoktu bu normal mi çok endişeleniyorum 😯😯
EsraKaraglTopu Eminegktr benimde öyleydi 6 haftada bebek görüldü insallh haftaya 7. Haftamda kalp atışı duyacağız😍
Lavininannesi Mya2515 çok merak ettim 7+3 de gittim yolk var fetus yok dedi dr sen daha öncesinde gitmiymiydin bebişi sonramı gördün 7 haftalıkken ne durumdaydın 😍
Kbra96 Eminegktr aynen korkmana gerek yok bence Allahın izniyle bişi olmaz kalbini ferah tut. daha erken
Eminegktr Uykucusirine sanırım kese göründü sadece zaten çokta ilgilenmedi doktor özele gittiğim halde daha iyi bi doktora gidicem
1987gokce Eminegktr 7. Haftada duymustuk biz kalp atışını ama geç döllenme de olabilir endişe etme 9 10 hatalarda duyanlarda var.
Eminegktr 1987gokce bilgilendirdiğiniz için çok sağolun ☺ ilk hamileliğim acemilik var ve herşeyden endişe duymaya başladım
1987gokce Eminegktr benimde ilk canım ben bilerek gitmemistim doktora hamile olduğumu tahmin ettiğimde 5haftaliktim 2 hafta sonra gittiğimde bebeğimin kalp atışı vardı sen sakin ol çok güzel bi süreç seni bekliyo 😊
Eminegktr 1987gokce açıkçası benim adet günüme 2 gün kala ben idrar testi yapmıtm ve pozitif çıktı hamile olduğumu hissetmiştim çünkü onun heyecanı ve sabırsızlığıyla ertesi günü de hemen doktora gitmiştim ultrason da çıkmamıştı kan testinde çıktı bugünde keseyi gördük fakat kalp atışını duyamadım korku endişe sabırsızlık heyecan varda var belki de biraz aceleci davranıyorum 😊😊 1987gokce
1987gokce Eminegktr Allah sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Annelik delilikmis onu anladım ben Rabbim herkesin yavrusunu korusun😊 💕🙏