Mervedoganay Ben öğrendiğimde 120 cıktı 2 gün sonra 500 e yükseldi bana doktor ilk sonuçlara 4 haftalık gebelikle uyumlu demişti şimdi 18+5 olduk
DamlaNur29 Emine2943 6+1 de görüldü kese 1.84 cm yazıyor ama kagıtta anlamadım pek cnm herkeste farklılık gösterir bence neden soruyorsun cm degıl galiba mm olması gerekiyor ama ultrosun kagıdında öle yazıyor
Asn https://www.tahlil.com/tahlilmatik/gebematik-1 burda beta değerine göre yaklaşık haftasını söylüyor
Emine2943 DamlaNur29 benimki sanki küçük gibi geldi ondan soruyorum genelde herkesin o haftalarda daha büyük
Cansummm Son adet tarihime göre 4+6 da 335 çıktı değerim. Yarın testi tekrarlayacağım. Geç döllenme olabilir veya normal haftası olabilir bence buna takılmayın kızlar önemli olan 2 günde 1 düzenli artış olması😉
DamlaNur29 Emine2943 iyide canım benimki tüp bebek yani iki adet ortası konuldu bide 5 günlük embriyo koydular normalde 6 haftalıkken 7 cıktı ultrosonda sen kendini başkalarıyla kıyaslama herkesin farklıdır yani küçük diye kötü bişey olcgı anlamına gelmezki gec döllenme olmus olabilir bunları takma kafana yani
sdnrkya Benim bugün adet geçeli 9 gün bi kaybim var test yapmaya da kan vermeye de korkuyorum ilki geç döllenme demişlerdi 10 gün geçmişti ve değer çok düşüktü su korkumu yensemde bende bi öğrensem 🙄