Merhaba kızlar happy mom da biraz sessiz ara sıra tartısma acan ara sırada tartısmalara katılarak geçti 9 ayımız.8.aya kadar hem devlete hem özele gittim. Sonra devlette doğuma karwr verdim ama nazlı kızım gelmek bilmedi devletteki dokturmda 41. Haftaya kadar beklicez dedi ama benım yalancı sancılwrm vardı bugune kadar hiç çatı muayenesi olmadım. En sonunda devletteki doktoeum hem kontrole çağırıp hemde o gün izne çıkınca artık iyice bunaldım ve özeldeki doktorumu arayıp durumu anlattım ve gel kontrol edelim dedi.
40+2 dw gittim evraklarıma tahlillerime baktı 41.haftaya kadar bekleyelim doğum baslamazsa suni sancıyla başlatırz dedi. Sonra çatı muayenesi yapalım dedi. Catı muayenesinden sonra işler değişti hiç açılmam yoktu ve catım dardı girişim olduğunu ama cıkısın zor oldugumu söyledi. Kararı bana bıraktı istersen normali deneyelim ama sonu sezeryan olabilir dedi. Ve doktoeum kesinlikle normal doğum yanlısı kararı bu yüzden bana bıraktı. Düşündüm tasndm v3 sezeryan olmaya karar verdim.
20.01.2020 de saat 11. 57de kızımı kucağıma aldım.
Sezeryanda beni zorlayan tek kısım belden uyusturulma kısmıydı. Uyusturulduktan 10 dakika sonra kızımı çıkarıp bana gösterdiler. Onu uyumayıp görmek kadar güzel bi duygu yok 🙏 epiduralden sonra midem çok bulandı zora girersem anestezicim bayıltacagunı söyledi ama beni öyle güzel telkşn ettiki az daha dayan diyerek basımı oksadı kıznı görmek var diyerek destek oldu bana.
Kızım 50 cm 3350 gram doğdu. Bugun 11 günlük olduk. 4 kere kan verdık sarılık yüzünden sütüm hemen gelmediği için sarılık oldu yavrım ama düşüyor çok şükür hastanede yatmadan atlatacağız inşallah 🙏🥰
Ve inanın dünyanın en güzel duygusu kokusuna doyuulmuyır melek gibi yanınızda 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın hamiş annelerimizide sağlıkla kucağına almak nasio etsin.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.. Sorunuz olursa cevaplarım hayırlı akşamlar😊