Aselannesi_85 Guler06 canım sen içini ferah tut ne her gebelik bir, ne her bebek, çocuk hareketlerinde plesantanında yerleşme yönü önemli, ama stres yapıp evladını da germe olurmu, inşallah sağlıcakla alırsın kucağına kuzunu 🤲🏻💓
Fatmanur_yakup17 Guler06 Ay yok kız benim 34+6 haftalık olduk canı isterse devinşr istemezse yerinden kıpırdamaz bana çekmiş herhalde ağır canlı 😂
ZeynebMucahid Dilangg Oz aman sormayin siz de?? Soruyorsaniz karşılaştırmak icin soriyosunuzdur. Sorduysaniz her cevaba hazırlıklı olun. Ben de çocuğu cok iyi durumdayken sirf bana acıdığı icin bunu gizleyen oyle değilmiş gibi gösteren ustu kapali konuşan insanlardam nefret ederim. Sorarım kıyaslarım strese de girmem. Bilgilenirim sadece. Bu kadar hassas oldugum bi konuysa da sormam zaten ki üzülmeyeyim.
mihrinazsumbul ZeynebMucahid kişilik meselesi...üstü kapalı konuşanlar karşı tarafı üzmemek tedirgin etmemek yardımcı olmak için konuşur...ayrıca kıyas yok ortada bebeğim az oynuyor diyen anneye benimki çok oynuyor denirse asıl nefretlik durum burda başlar. Az oynuyor diyen anneye tavsiyelerde bulunmak daha mantıklıdır soğuk su,portakal suyu iç vs diye yani benimki çok oynuyır demekten daha mantıklıdır en azından. Ayrıca postun içeriğinde az oynuyan var mı yazıyor. Herşeyde böyledir haset kıskançlık nazar hep böyle tebelleş olur insanların üzerine. Çocugum olmuyor diyen kadına ben 2. ye hamileyim demek gibi saçma mantıksız ve etik değil kendi görüşüm...
Usluglhn Guler06 ayni durumu 27.hafta da yasadim ve icim rahat etsin diye dr a gittim bakti gayet normal sağlıklı dedi. Gunde 10-12 hareket normalmis en minik kipirdamalar bile sayiliyormus. Meger oynuyormusta ben hissetmemisim. Simdi 34 haftalık hareketleri cok net. Tatlı birseyler yiyip sol yaniniza yatin eminim hareketlenicektir.
Minigim_ 31 haftalığız hiç durmuyor nerdeyse bütün gün kıpır kıpır eğer bu tempoyla devam edersek doğduğunda yandık 😁😁 karnımın içleri ağrıyor valla zorla hareket ediyorum resmen hele uyumak sorun dönmek ayri sorun bu kadar hareketli olması normal mi diye düşünüyorum pazartesi doktoruma soracağım bakalım ikinci hamilelik olduğu içinde zorluyor sanırım
Yzeze Guler06 36. Haftadayım , erkek bebişimiz. Hep ama hep hareketsizdi. Benim de endişe ettiğim çok zamanlar oldu ama her kontrolde hiç bir sorun yok dediklerinde rahatladım☺️ belki senin gün içinde hareketli olup hissetmemenden falan kaynaklanıyordur hareketsiz diye düşünmen. Hiç kafana takma bence.
zelis63 Guler06 al bendede o kadar benim oğluşumda öyle yani hareketleri var yok değil ama o kadar aman aman çok değil 31+6 olduk hemde hala normal abartısıni hiç görmedim herkes diyor hıçkırık 5 dkka kadar sürüyor bende hiç o kadar uzun süreli olmadı