Guler06 Kızlar 29+3 üm kızım oynamıyor cok hareketsiz varmı bebeği benım gibi hareketsiz olan bazen korkuyorum sürekli beynim orda
TwinsmomDA Guler06 sevmiyodur 😊 benim kızın biri de öyle hareketsiz nerdeyse arada pit yapıyor iyi barı ordasin diyorum 🤷♀️
Nil35-5 Guler06 nazlıdır annesi korkma 😂❤️Benim oğlanda gümbür gümbür. Karnımı yırtıp çıkıcak gibi 🙃🤣38 de olduk artk. Kocaman oldu. Tekme yumruk girişiyo içerden :)
1dem Guler06 29 haftalık maşallah giç durmuyor koçum 😁 karnımın bir tarafı aşağıda bir tarafı yukarıda 🤣😍
MrvTp92 Guler06 25 haftalığız benim kızımda genelde elimi koyunca, gece uyanınca bile elimi karnıma koyduğumda biraz kıpırdıyor beni rahatsız edecek kadar tekmeleri olmuyor daha ama 17. Haftadan beri hareketlerini hissediyorum.
2kizanasi Bütün gün gümbür gümbür, gece akıllı durur diyorum yok gece daha beter 🤸 uyutmuyor uyumuş olsam uyandırıyor :) 23 haftalık
2kizanasi Guler06 bazı bebekler tembel oluyor, daha çok uyuyor yada siz uyurken hareket halinde oluyor endişelenmeyin :)
Snmmns Bizim de 30 hafta bitecek ama hiç durmuyor gece gündüz savaşa girmiş gibiyiz 😀 Son doktor kontrolümüzde ise çok masum çok akıllıydı ultrasondan çıkınca tekrar eski haline döndü 😀
nazldemr Guler06 hiç üzülme bırak sakin olsun o hareketlilik sonrada devam ediyor çünkü benim oğlum kıpır kıpırdı doktorum ultrason bile yapamazdı tam görüntü yakalıcak pozisyon değiştirirdi şimdi 8 aylık yorgunlukdan oturup ağlayasım geliyor o kadar hareketli 🤦🏻♀️
Guler06 nazldemr bişimi oldu diye üzülüyorum ya yoksa üzülmemde korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo o yüzden ilk gebeliğim bide. Sana da Allah kolaylık versin inşallh.
Eebyza Guler06 benim kızımda en başından beri öyle canım doğru düzgün oynamaz nazlı bizimkiler galiba 😅 bizi az korkutmadı ama
isranuroz Guler06 benim oğlumda gün boyu çok nadir hareket ediyor geceleri oturduğumda hep hareketli senin kızda geceleri hareketleniyor olabilir 😊
Eebyza Guler06 aynen canım 9/ aylık oldum halen korkarım ama doktorlar bi sorun görmüyo benim bebeğim küçük biraz ama haftasına göre