SbnmTlg Ask_H Temazssız aldım. Doktorlar kulaktanı öneriyor ama anneler temassızı daha kullanışlı bulduğu için ben de temazssız aldım.
Saraalp Ask_H şampuan, bakım kremi, pişik kremi, yağ hepsini mustela kullanıyorum, ateş ölçer medisana, bez ve ıslak mendili prima pampers pure kullanıyorum memnunum, içeriğini incelediğimde en masum olanlar diye düşünüyorum
EsraaMus Handeylmz Ben Hepsiburadadan 10 gün önce falan 246 ya aldım merhaba bebek setini. Tekrar girer indirime hepsiburadayı takip edin.
Olich Handeylmz fiyat yüksek fakat kaliteli ürün oğlumda kullandım ve memnun kaldım. Şimdi 2.doğacak bebeğime de alacağım 😊
Talentedmom Ask_H Yenidoğan prima care e-Bebek baby me yenidoğan köpük şampuan ve baby me saf su ıslak mendil bepantol baby pişik kremi duş sonrası İçin de soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı
duygusm Ask_H İçerik olarak Mustela ve Bübchen temiz. Ben kozmetikleri Bübchen aldım. Ateş ölçer için temassız ve sessiz olanlar daha çok tavsiye ediliyor. Aynı zamanda banyo suyunu, sütünü vs de ölçebiliyorlarmış. İyi markaların herhangi biri olabilir, henüz almadım.
duygusm Ask_H Bebek bezinde de temiz içerikli Sleepy tercih ettim. Ancak bebekten bebeğe pişik durumu değişebiliyormuş, o yüzden stoklamadım. Mama gerekirse de Bebelac Gold’un içeriği güzel.
Mebos Ask_H molfix pure soft aldım daha kullanmadım ateş ölçer önümüzdeki ay alcam daha tam anlamıyla araştırmadım temizleme pamuğu baby me alıcam molfix izotonik su olan ıslak mendil aldım şampuanı ve sabununu johnson's baby aldım bebek yağınıda johnson's baby alıcam bakalım mart ortası gibi kullanmayı nasip eder inşallah Rabbim
Ask_H tugce67-67 bende bunlardan almayı düşünüorm içeriğini biliyorum en azından 😉 parfüm içermemesi kimyasal olmaması da cabasın🥰
gamzecansel Ask_H ben ateşölçeri e bebekten aldım. markası medisana tm750, 6 in 1 yazıyor üstünde kutunun. hem kulaktan hem alından temassız ölçüyor. netten araştırıp aldım bunu. fiyatı biraz pahalı ama bir kere alınan bir şey ve her iki taraftan ölçüm yapması ve alman malı olması nedeniyle bunu aldık artık. ayrıca süt, banyo suyu ve yüzey sıcaklığını da ölçüyor.
Ask_H gamzecansel fiyatı ne kadar canım e bebeğin internet sayfasında görmedim hiç ateş ölçerleri bu tamda benim istediğim gibi 😉 hem kulak hem temazsın süper 🥰 su süt de sıcaklığı belirliyor daha ne olsun
gamzecansel Ask_H Google ye medisana 6 in 1 tm 750 diye yaz. gelen görsellere bak o ürün. her sayfada farklı fiyat daha ucuza da var nette aynısı olup. dediğim gibi ben e bebeğin mağazasından gidip aldım 284 e
gamzecansel Ask_H arkadaşım aldın mı ateşölçer, ben buraya yazdıktan sonra stoklarda bitmiş 😄 umarım almışsındır kaçırmadan. e bebeğe pazar günü gittik yine orda da yoktu. arkadaşıma da dedim bitmiş dedi nette.
Ask_H gamzecansel canım gittim indirim yoktu o ateş ölçerde sanırım birde acayip kalabalıktı bakamadım üstelik bebek bezlerinde indirim vardı haftasonuna denk geldi şansıma ama o ateş ölçerden alacağım
gamzecansel Ask_H o gün sana yazdığım gün, görsellerde hep çıkıyordu bütün sitelerde bugün yok. demek ki sessiz yorumcu anneler almışlar 😄 evet canım takip et artık her yeri. mağaza olsun net olsun.