Sedef45 Merhaba,bebek kıyafetleri yıkama tercihi ve ısısı hakkında birçok öneri duyuyorum sizler bebeginizin ilk kıyafetlerini yıkarken hangi program ve kaç derecede yıkadınız?
aysenarslan Sedef45 ben narin 30derece programında yıkadım bebek kiyafetlerini ve iki kez durulama yaptırdım
Talentedmom Sedef45 30 ya da 40 derece yeterli ama yünlü narin kıyafetler yıkayacaksan(battaniye,patik vs ) soğuk 30 ya da 40 derece ile yıkayabilirsin
Melekyigiter Sedef45 canim ben roxy granulle yikadim 30 derecede 12 dk olan degil 72 dk olanda yikadim
Nml06 Sedef45 kıyafetlerin içinde kaç derecede yıkayacağınız zaten yazıyor, 30derecede Dalan roxy ile yıkıyorum
ArzuK Canım ben de doğum için hastane çantası hazırladım, 30 derecede yarım saat programlıkta bir kapak siveno ile yıkayıp işlem bitince tekrar durulamaya attım iki kez durulanmış oldu,bir de yıkarken renkli ve beyazları ayırarak yıkadım👍kolay gelsin
Meftunbade Ilk yikadigimda bebek yıkama programı vardı zaten 3 saat filan süren ilk onda yıkadım sonra hep hızlı karişik programında 40 derecede 1 saat yikiyorum