Nzl24 alewer06 malesef bi kulak problemim var ondan dolayı 14 yaşımdan beri devamlı kullanıyorum tedavimde kilomun sebebi zaten malesef o
KubraKilinc İlk gebeliğimde 64 kiloydum 6 haftalıkta düşük yaptım sitresten çok yedim iki ay sonra tekrar hamile kaldım 72 kilo ile 😔😔 4 haftalığım
Nzl24 KubraKilinc rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını saba bağışlasın canım sen hiç takma zaten bebeğini düşün bitek
Nzl24 BuseYcelDoan olsun canım napalım birşey olmaz etliyiz butluyum mutluyuz diyip gezicez hamişiz biz sonuçda 😊😊😊
Sebla55 Bende 70 le hamıle kaldım 87yım 32.haftada doktor çok kızıyo butun vıtamın haplarımı bıraktırdı 🤥
Nzl24 Sebla55 sen yinede devam et vitamin haplarına canım ya onları bebek için içiyoruz sonuçda neden bıraktırdıki vitaminleri onları bebişler için içiyoruz zaten
Annesininminigi Nzl24 Çok az almışsin bence canim ben 85 le hamile kaldim 19.haftamdayim 2.5 kilo almisim😀
BuseYcelDoan Nzl24 orası öyle tabi ama Doğumdan sonra vercem kiloyu çok sevmiyorum bir de emzirirsek metabolizma da hızlı çalışır daha kolay olur vermemiz
Nzl24 Sebla55 vallahi bilmiyorum ki saçma geldi demir hapıyla omega3 kullanmıyomuydun sadece onlarda kilo yapmazki bebeğe faydalı o ama bilemedim yinede tabi
Nzl24 KadirMerveAknc sizin boyunuz kaç acaba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah