Papatya_anne Ozge_28 canım ben yeni aldım e bebekten canyon modeli 900 ana kucagı ile birlikte bir bak istersen kullanmadım ama güzel
Mebos Ozge_28 ben prego quatro aldım baya araştırdım hafifliliğş felan çok iyi diye hoşuma da gidiyordu
Ozge_28 Deletedmom317 pratik uygun bir de bagajda çok yer kaplamasın istiyorum o yüzden zorlandım biraz
ZeynebMucahid Minedy hafif yer kaplamaz fiyat olarak uygun ama cift yonlu degil oto koltugu olmuyor emniyet kemeri vs. Plastik yerleri cabuk kırılıyor fiyat 900₺ civarı
Yenigebis Canim bende uzun arastirmalar sonucu casual cadillac air trona aldim daha kullanmadim ama kurduk cok saglam ana kucagi gayet genis arabasida oyle genis uzun uzun yillar kullanilabilecek turden cokta hantal bi araba degil
ZeynebMucahid Yenigebis araştırdım cok ağırmış kaldirip indirmesi zormus arabada cok yer kapliyormus ve tutacak yeri döndürme işlemi zormuş takip cikartmak gerekiyormuş. Bunlar eksileri. Fiyat 1900-2500 ₺
ZeynebMucahid Zynpbanu Fiyatı 5000₺ civarı olduğu için cok pahalı geldi acaba ondan mı kullanıcı yorumları göremedim pek olumlu-olumsuz
Zynpbanu ZeynebMucahid ben indirimden aldim canim. Magazada denedim actim kapadim kullandim tabi bir de kaldirimda denemek lazim. Ayrica avm de bu arabayi kullananlarla karsilastim onlara sordum memnun olduklarini soylediler bana da mantikli geldi acikcasi