ozgeecan9 28 ocak yumurtlama oldu benimde🤗 12 subatta baslama tarihi insallah gelmez🥰 hepimize hayırlı haberler gelsin insallah🤲🏼❤️
ozgeecan9 Ezgi1990 canım ben 4 gebelik gecirdim 1 kimyasal 3 kürtaj birinde 4 gün varken birinde 5 gün varken birinde 6 gün varken en sonda da 7gün varken cıkmıştı o belli olmuyorki en iyisi 4 gün varken baslamak😊
Ezgi1990 Deke amiiin canım allah yardımcımız olsun beklemek gerçekten çok zor 🤦🏻♀️ Bende klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadan çatladı yumurtam. 26 sında çatlama gördüm ben inşallah olumlu sonuçlar alırız
Aysersel Ecmelbeyza aynı günler ama ben yumurta çatışmasından 2 gün önce oldu ilişki bidaha olmadi 2 ay uğraştım bu ay uğraşmadım olursa ne gülerim))
derinsvy Ezgi1990 ben 29-30 olarak iki gün gördüm 31 de çatlama gördüm adete 3 gün kaldı anca yumurtladim şimdi adet olcammi nolcak onu merak ediyorum :)
Ecmelbeyza Ebaki ya benim edindiğim bilgiler eğer eşinizde sıkıntı yoksa yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve ardındaki 4 gün .eğer sperm sıkıntısı varsa 1 boş bi dolu şeklinde. Ben 22-23-24-25 ama malesef hiç beliririm Yok ve negatif çıktı 6 gün var adete
Ecmelbeyza Ebaki Allah razı olsun 🤲belirti ben hassas biriyim hissediyorum hep ağrı sızı normal adette bile ondan belirti aradım kendimde
Ecmelbeyza Deke olmadım da testler negatif şurda kaldı 3 gün Umudum yok 😔hassasiyet azaldı hep böyle oluyor benim