Handeylmz Merhaba hanımlar e bebek de canyon travel sistem bebek arabası çok hoşuma gidiyor kullanan memnun kalan var mı veya o tipli uygun fiyatlı bebek arabası önerileriniz var mıı? Cevaplarınızı bekliyorum ☺️
Aynelazis Handeylmz bende onu beyenmistim ama vazgeçtim canlı gorunce... Çok salaniyo ve her an kirilcakmis gibi bi his veriyo.. Bende araştırmalardayim şimdilik mama eagle amortisörlu bebek arabasini beyendim 1100tl.kalite olarak iyi ve en önemli olan kahve renginde değil bıktım bu renkten
Deletedmom317 Handeylmz traveller hiç kullanışlı değil bebek büyüdükçe içine sığmıyor sallanmaya başlıyor oturduğu yer
Beril06 Casual cadıllac aldım ben ılk kızımda suan tekrar hamıleyım hunharca kullanmama ragmen hıc bır sey olmadı bır okdar saglam yanı tavsıye ederım
Kbra7777 Eğer Ankarada iseniz babymall gidin outlet tek kalanlar bölümünde baby2go future travel sistem bebek arabasını 1090₺ aldık çok kaliteli zaten fiyatlarına bakarsan anlarsın civilde şuan 2500₺ gibi bi fiyattı
Gulsah_ozeer Handeylmz Bnde kayseride yaşıyorum ama instagramda begendigim mammaturkiye diye bir sayfa var onların Mamma Badger exclusive deri konsept travel sistem bebek arabasi biraz fiyat yönünden fazla ama görünüş olarakta özellik acısından da çok kullanışlı görünüyor
Ozge_28 Deletedmom317 öyle diyorlar ama bebek için başka araba tipi yok galiba.ben de kararsızım ne alsam diye bilmiyorum ☹️
Handeylmz Gulsah_ozeer yaa aldığınız zaman benide bilgilendir misiniz nasıl olduğuna dairr doğumuma 2 ay eksikleri tamamlamam lazım🤷🏻♀️
Gulsah_ozeer Handeylmz tabiki kullanımını bilmem ama görüntülerini paylaşırım insaAllah kullanabilmemiz için yaklaşık bir 3 ay kadar bir zamanımız olcak 🙈☺