Derya6121 ilkbahar alıp almamak sana kalmıs tabi ama hamılelık bu doğal şeyler cok takmamak lazım doğumdan sonra dökülecegını bıldıgım ıcın almayı riske atamıyorum alırsam artıp dökülmezse dıye
Esssss Benimde göğüs aramda ucunda karında oldu tüylenme. Daha cinsiyet bilmiyorum belli değil ama tüylenme oldu yani. Makasla kesiyorum ben rahatsız ediyo beni çok iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum artık
Elif_t ilkbahar benim karnım çok tüylendi ama cinsiyetle mi alakalı bilmiyorum. Ağdayla alıyorum, hamile kalmadan önce de alıyordum ama bu kadar çok değildi.
Zengines ilkbahar bende erkek annesiyim. Cenemde ve göbegimde fazlasıyla tüylenmem oldu. Suratımda ilk baslarda cok sivilce cıktı. Ellerim cok kurudu heryeri yıprandı. İnanılmaz degisimler 🤭
Rukiyemus ilkbahar bende duyunca sasirmistim ama herkesin tuylenmesi olunca mantıklı gelmedi değil alırsan daha çok çoğalıyormuş doktorum alma dökülür demisti
Aybuke_veli ilkbahar ben de aşırı göbek tüylenmesi oldu maalesef doktorum erkeklik hormonu ürettiği için dedi 😀😀😀😀
zelis63 ilkbahar ilı haftalar çok hızlı uzuyordu hızına yetişemiyordum 😅 ama şimdide tamamen durmus sanki çok gec çıkıyor ama bir artma olmadı