Feriha Çalışan annelerimiz benim 32. Haftam 14 şubatta doluyor normalde ama doktor bebeğimin 2 hafta önde olduğunu söylüyor. Buna göre ben 32. Haftada almam gereken çalışır raporunu daha önce mi almalıyım nasıl bir yol izlenir yardımcı olursanız sevinirim
Btl_zngn Feriha bence sat’a göre gidilir ya 32inci haftan normalde ne zaman doluyosa o zaman rapor alırsın önde gitmesi bişey ifade etmez
Osgem2019 Feriha benimkide 1 hafta önde ama ona göre alınmıyor adet tarihine göre 32+0 da alıcaksın tabi 32+ 1 32+2 felan o fark etmez
duygusm Feriha Önemli olan son adet tarihinden yapılan hesaplamadır. Bebeğin gelişimi zaten değişkendir. Bir randevuda iki hafta ilerideyken diğer randevuda bir hafta ileride olabilir.
nektarin_moms Feriha Sata göre 32+0'da almalısın. Bizde bir hafta önden gidiyoruz ancak doktorum sata göre 32+0'da hatta bugün çalışabilir raporu verdi.
Sugarclk Benim en başından beri bir hafta önden gidiyordu doktorum ilerleyen haftalarda kendi haftasına dönebilir demişti ama hep bir hafta önden gittiği için erken döllenme olmuş dedi ve sata göre çıktım izne
Deno Kızlar bende 32 de çalışabilir raporu almak istiyorum ama 37 ye kadar da çalışmak istemiyorum istediğim tarihte izne ayrılabilir miyim mesela 35 te
Kubraonenn Deno işte tam merak ettiğim konu bende misal 32 de raporu almayayım diyorum ama 37 ye kadar da çalışmak istemiyorum nasıl olacak acaba misal 34. Te cıkabiliyor muyuz izine
nrmn6638 Öncelikle doktor riskli durum varsa çalışabilir vermiyor ama çalışabilir alınırsa 37 den önce istediğimiz hafta ayrılma hakkımız var
Masal-90 Feriha bebegin önden gelmesi veya iri olması erken doğacağı anlamına gelmiyor... resmi süreç degismeyecektir
Canan06 Feriha bnm de 35.haftaya kadar iki hafta öndeydi sonra düzeldi gelişimi önde oluyor siz 32 ne zmn doluyosa ona gore izne cikmalisiniz
Emineyavuz_53 Feriha benimde iki hafta öndeydi ama normal tarihinde aldım 32. Haftayı kaçırmayın derim
Aselmine Bebegin gelisiminin onde olmasi son adet tarihinize göre olan haftanizla alakasiz oluyo resmiyette. Yani 32. Haftaniz 14 subatsa o tarihte raporu veriyolar. 2 hafta oncesinde degil. Doktorunuza sorun. Bende 2 hafta once doguracagimi saniyordum😂😑😑
inci0101 Kubraonenn cnm ben 32 de calışabilir aldm 35 haftaya kadar calistm pazartesi çalısamaz raporu alacagm.32 de calisabilr alip istedigin zaman calisamaza cevirtebiirsin
SbnmTlg Kubraonenn 32 de çalışabilir raporu alırsınız. İsterseniz ertesi gün bile tekrar çalışamaz raporu alabilirsiniz. 32 de çalışabilir aldıktan sonra 37 ye kadar isteğiniz her tarihte izne ayrılabilirsiniz. 37 den sonra kesinlikle çalışamazsınız.