duygu34 Selinglr pampers pure bebek bezi ve ıslak mendil kullanıyorum. Bebeğim 40 günlük neredeyse, pişiği bırak kızarmadı bile poposu 😊 çok memnunum tavsiye ederim
Grhn Selinglr e bebeğin markasını aldım ıslak mendil kokusuz yenidoğanlar için. Ablamda unı babynin yeni doğanınj almışdı çok memnun kaldı. Kokusuz saf pamuk onu deneyebilirsiniz. Fiyatı çok yükseldi ben o yüzden e bebeği denemek istedim 😒
Kefeli5208 Ben diğer çocuklarımda da yaptığım gibi ıslak mendili sıcak suyla yıkayıp kulanırdım bunda da öyle yapmayı düşünüyorum
Bkm2398 Pamuklu kuru bezlerle silmeyi düşünüyorum sıcak suya batırıp hem havalarda soğuk popişi üşümesin silerken👼🏽
Kbrbydk Selinglr bebek temizleme pamuğu aldım hem hastanede vücudunu silmek için hem evde kullanmaya. Bittikten sonra sleepy ıslak mendil kullanicam
Nml06 Selinglr Pamuk ve su 👍 izotonik sulu mendillerde var molfix sanırım onlardan da aldım ama ilk söylediğimle devam
CanselMayis Selinglr ben 12li koca paket Aldım incifresh aldım eczanede satılanlardan ama netten gettirdim o markayı sıcak suyla iyice yıkıyorum saklama kutusuna koyuyorum bitene kadar kullanıyorum
Zubeyde_35 Alt temizleme pamuğu kullanıyorum. Dışarda olursam da mecburen ıslak mendil kullanıyorum. Uni baby alıyorum.