CansuTreci Glsmumul Yok bizim haftasıyla uyumlu dedi doktor ama bana küçük geliyor. Canım dün bi makalede okumuştum zeytin de bebişe kilo aldırıyormuş. Bilindik muz,süt,kaşar haricinde. Ha bi de bol protein yani et yemek lazım.
Glsmumul CansuTreci bebisinin kilosu bencede normal canım. Bizlere az geliyor o ayrı. Ben direk kilosu az gibi sanki diyince evet haftasına göre bi tık geride dedi ondan uzuldum 😐 zeytinde tuketiyorum canım. Ama bol bol tüketicem artik az geliyo demekki
Anneoldum CansuTreci canm ben şu an 33 haftaligim 2 kg olduğunu öğrendim 30 haftalıkken 1459 idi üzülme sen
CansuTreci Anneoldum çok sağol canım ya, inşallah sağlıkla doğsun da ilk bebişim herkesin ağzından bir şey çıkıyor. Az kilo aldım diye onu sorgular oldum. Kilo almadım ondan mı filan diye düşünmeye başladım 🙄
Lamelif CansuTreci ayy şu çevredekiler 🙈 ya 2 kilo doğsa ne 4 kilo doğsa ne sonuç olarak büyüyorlar sağlıklı olsun yeter
Gulya deletedmom01 seninle ayni durumdayim )) 47 kilo ile hamilr kaldim şimdi 34*5 haftalik hamileyim 57 kiloyum .. kendimi hicc gormuyorum kilo aldigimi acaba nereye gitmiş die ..
CansuTreci Gulya ben de 49 ile hamile kaldım canım... karnım da hiç çıkmadı öyle millet 5/6 aylık mı diye soruyor... Sağlıcakla bi kucağımıza alsaydık.
deletedmom01 Gulya 😊😊 Ben aldim bunun farkindayim ama millete kalsaa baya şişmem lazim yani sacma sapan laflar yani. Benim gögüslerim sisti. Karnim futbol topu gibi yuvarlak resmen pek belli olmuyo kilom ama elbiselerim dar gelmeye basladi ben farkindaym🙊🙊🙊
Gulya CansuTreci kiz biz ikizmiyiz 😂😂 banada ayni şeyi diyorlar 😂😂 9 ayima geçmişim karnim belli diyil yaa
Damla35 37 haftalık hamileyim dün 3200 gr idi. Ama cinsiyete ve bebeğe göre farklılık gösterir gelişim. Kıyaslamamak gerek
HsynArasinannesi CansuTreci hiç takılma canım benimkinin boyu bir ara geriden geliyordu bi andan kilosu boyu 2 hafta önde gitmeye başladı 1.5 ay ilerde gitti son kontrolde haftasıyla uyumlu çıktı anlican bi geri geldi bi ileri geçti bi uyumlu çıktı doktoruma sordum haftasıyla uyumlu olduğu sürece problem yok dedi cok değişiyorlar yani
CansuTreci HsynArasinannesi Millet çok konuşunca işte ister istemez sıkıntı yaptım canım ya, elimde değil. Yoksa sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.