Nurrsonmezz Hayırlı cumalar hanımlar size bir sorum olacak 9 haftalık hamıleyım doktor kontrolumde ultrasonda bebegım hareketlerını gorduk baya hareketlıydı herkes dıyorkı erken hareketlenmıs o zaman erkek sız ne dusunuyorsunuz sızce dogrumu 😂😂
MeeL Nurrsonmezz oglumda hareketliydi. Simdi kizimiz olacakmis oda hareketli. Hareketlerden cok belli olmuyor malesef 😊
Misssimsek Nurrsonmezz 7.4 te kalbini duyduk tam.o zaman demişti doktorum çok hareketli yaramaz olacak diye herkes erkektir dedi ama kizim olacak inşallah
Tusubasa Nurrsonmezz alakası yok canim onunla 9 haftalikken bizde gorduğumuzde çok hareketliydi taklalar atiyordu neredeyse kiz olduğunu öğrendik 😍😍 ne kadar saçma sapan teoriler var ama bu konu hakkinda bunuda anlamiş değilim 🤦 kizda bir erkekte rabbim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.
Eylul-Ada2020 Nurrsonmezz ben oğlanında erken hissettim ama bu kız daha hareketli maşallah 🧿 hayırlısı olsun canım inşallah 🙏🏻
Sesem Evet öyle gereksiz hurafeler var fakat benim kızımda ilk aşamalardan beri maşAllah hep hareketliydi bana kalırsada erkek bebekleri çok tospa😍