NaimeYilmaz Snamp konseptlı kıyafetler cok pahalı oluor 2 ay gıyecegı bır tuluma 60-100 tl veremem. Birde benm doktorm tulum önermedı ttulumu uzadıgında gıydıremezsn dedı 2 parcalı alıorm herseyını
Gulden Snamp o tulumun fiyatı 95 liraydı. Ben fotograf çekiminde giyeceklerini ayarlamıştım. O nedenle gereksiz diye almayı düşünmedim. Ama çok güzel gerçekten de😍
Nuranaliayaz1 Snamp aynen bende sormuştum kargoyla 100e geliyor bence o paraya bir sürü şey alınır instagram da koza bebek var orda da güzel şeyler var ve uygun Gecelik bile 250tl dedi fenomen sayfalar bedavadan giyiyor böyle reklamı yapıyor iste
Pinkoloji Leylaekinci Snamp Kızlar aliexpress e bakın. Fotoğraf çekimleri için harika şeyler var ve çok da uygun ben oradan almayı düşünüyorum. Beğenmezsen oradakileri bunu alırsın içinde kalmaz 😉
NaimeYilmaz Snamp istiyorsan al elbet heves ettıysen o benım dusuncem asıl belırtmek ıstedıgım tulumu doktorumun onermedıgı cok ıstıorsan al 1-2 kere gıysın nolcak😊
Snamp Leylaekinci evet ya bildiğin tulum aslında okadar pahalı olmaması lazım bi şapkası tavşan gb bide poposundaki tüy yüz liraya degmez gerçekten
Gulden Snamp onları da instagramdan aldım. Madam mabel sayfasından. instagramda güzel güvenilir sayfalar var bir bakın,tavşanlı olan pahalı hakikaten.
Supersmomm Snamp fotoğrafını cekip aliexpresste aratın görsellerde, illaki vardır aynısı veya benzeri yarı yarıya fiyat farkı oluyor bazen instagram butikleri fiyatini şişirip satıyorlar malesef 🤦🏼♀️