Htcycsyy Dilaemrh maşallah🥰 biz biraz minnakız ☹️ 37 de en son 2600 dü şimdi 38+5 perşembe kontrol alsa alsa 200 300 gram daha almıştır işte sağlıklı olsunda artık ☺️
Htcycsyy Dilaemrh ishal olunca yakın mı demekmiş🤭 ay hiç bir belirtim yok ya 😒 doğum hikayeleri okudukça imreniyorum sıra bana gelsn diye 😅
Htcycsyy Dilaemrh muz felan çok yedm ya almayan bebek almıyormus bi şekilde yapısıyla alakalıymıs doktor sen iri bebeği napcan normal istiyosun sağlıklı olsun yeter doğumca büyütrsn dedi aman anne yüreği işte dedm🤣🤣🤣
Htcycsyy Bestte9989 🤮😂 yıldıım 😂 son aylar bebek bagırsaklara baskı yapıyor rahat oluyor diyorlardı hep benm bagırsaklar inat banamısın demedi😄🐒
Dilaemrh Kivanburak Sumeyraftt Gk12 Burcu_asf Nml06 Prensesmomy Merve1643 Aslhntugra Bestte9989 Htcycsyy 10 dakikada bir gelen sancıyla hastaneye geldim kızlar sanırım bugün doğuruyorum bana dua edin
Kivanburak Dilaemrh 39+6 benim de erkek bebek karnım düştü normal doğum pozisyonuna da gelmiş ama bakalim nr zaman doğucak.
Dilaemrh Kivanburak Tam 40 olmadan doğurursun belki canım😊 yine senin karın aşağı düşmüş, hadi bakalım hayırlısı sağlıkla 🙏
Dilaemrh Htcycsyy benim normalde olmuyordu ya hamilelikte başladı🤦🏻♀️ bol su içmek, sıvı ağırlıklı beslenmek fayda ediyor hasta olunca bol limonlu ballı sıcak sular yaptım içtim çok iyi gelmişti 😊
Dilaemrh Htcycsyy doğru haklısın bebeğin yapısıyla alakalı bazen, sağlıklı olsun da büyüyecek illa ki😊
Htcycsyy Kivanburak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ben 2 güne 39 olucam şimdiden sabırsızlık basladı 40 olucam diyosun çıvdıvıcam😁😁
Dilaemrh Kivanburak haha ben 39+3 diye görüp yorum yapmışım şimdi 39+6 yazdığını gördüm🤭 kontrolün fln var mı yarın? Hayırlısı gelecekler illa bigün🤭