Dilaemrh Erkek bebiş bekliyorum gelmeye niyeti yok sanırım🤭 doktorumuz bugün perşembeye kadar kontrole devam dedi, hadi hayırlısı umarım normal yolla gelir, olmazsa da nasıl sağlığımız için uygun olacaksa hayırlısı🙏
Aslhntugra Dilaemrh sanci gelmezse eger suni sanci dusunuyormusunuz bide son tarih olarak 40+ kaca kadar bekletiyi canim benim son gunde 9 subat bende bekliyorum da henuz bi sanci yok 9 una kadar bekleyelim dedi doktor
Burcu_asf Dilaemrh kışı içerde geçirecekler bunlar valla 39+4 olduk bizde oğluşumla ama tık yok 🙄 9 gün var bakalım doktorun verdiği tarihe ne zaman gelirse artk 🤷😌
Gk12 Bana da aynısını dedi ben de bekliyorum ne düşme ne sancı ne de açılma var bizim oğluşların keyfi yerinde anlaşılan
Dilaemrh Gk12 Nerdensin canım? 🤗 Valla öyle sanırım baksana karınlar hala yukarda bebişlerin keyfi yerinde son ana kadar bekleyecekler galiba🤭😍 erkekler genelde böyle ama
Prensesmomy Benim 2 cm açılmam Var ve 29 haftadan beride erken doğum riskim var şaka gibi 39+0 olduk gelmiyor şuandada inat etti bizde haftaya cumaya kadar beklicez gelmezse suni sancı için yatışım yapılıcak 😕
Dilaemrh Prensesmomy Erken gelmemiş şükür ki🙏 erken doğum riski olup bugüne kadar beklemesi maşallah şaşırtıcı😊 erkek mi seninkide? Keyifleri yerinde demek ki bu bebişlerin bekleyelim bakalım sağlıkla gelsinler🙏
Aslhntugra Prensesmomy ben 38+5 deyim bende de henuz ne sanci ne bise var cati muaynesi bile yapmadi doktor suni sanci isticekmisiniz canim
Dilaemrh Sumeyraftt Haha bu erkek bebeklerin geneli böyle demek ki annelerini bekletiyorlar🤭 bakalım ne zaman gelecekler hayırlısıyla sağlıkla🙏😍
Dilaemrh Kivanburak Sumeyraftt Gk12 Burcu_asf Nml06 Prensesmomy Merve1643 Aslhntugra Bestte9989 Htcycsyy 10 dakikada bir gelen sancıyla hastaneye geldim kızlar sanırım bugün doğuruyorum bana dua edin
Dilaemrh Aslhntugra Doktorum ne derse onu denerim canım suni sancı derse kabul ederim. Bekleyelim bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah 🙏🤗
Dilaemrh Burcu_asf Haha buldular sıcak yeri gelmezler tabi🤭 inşallah hadi bakalım sağlıkla gelsinler biz annişler heyecanla bekliyoruz 😍
Yesom92 Burcu_asf benim 38+5 gelen giden yok ☺️ Nst de düzensiz sancı çıktı ama bisey olmadı bekliyorm kızımı
Aslhntugra Dilaemrh bizim doktor pek cati muayneis falan yapmiyo canim sezeryan daha kolay geliyo ya normale yonlendirme yapmiyo anca sancim gelecek gidecem de normal dogum yaptircak bende suni sanci isteyip istememede kararsizim acikcasi
Prensesmomy Dilaemrh sorma 😁😁 hala bekliyoruz erken gelesi vardı 29 haftalıktı küçüktü serum iğne ilaç 34 haftaya kadar aldım bıraktık 34 de gelsin die ama yok şimdide gelesi gelmiyo
Htcycsyy Dilaemrh benimde 38+4 🤨 ne zaman gelmeyi düşünüyorsun oğlum doktor yakın gbi durmuyor dedi yine 🙄 dışarısı soğuk gözleri kesmiyor heralde 🙄😀
Dilaemrh Htcycsyy Canım galiba öyle kış bebeği ya bunlar içerde rahatlar ondan gelmek istemiyorlar🤭 hadi hayırlısı bakalım biz bekliyoruz illa birgün gelecekler 😍 bol bol yürüyüp çömelelim kalkalım yani squat hareketleri 🤭 belki işe yarar