Uzm-Nurse Merhaba , adetine 10 - 11 gün kala yumurtlayan ve hamile kalan var mı acaba ? Adete yakın dönemde yumurtlamak geciktirme yapar mı yoksa adet olur muyuz
Tugce1803 Uzm-Nurse Hemşire olduğuna göre bilmen gerekirdi fakat yine de cevaplayayım. Yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra adet olunur. Yani yumurtlama tarihine göre adetin gecikebilir.
Nurmur Uzm-Nurse adet gunu yumurtladim. 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim. O 15 gun boyunca testlerde hep negatif cikti. Ayrica yumurtladigim gunu cok iyi biliorum ovulasyon testi kullaniyordum😊
ecemtmr Uzm-Nurse ben haziran ayında ilk kez geç yumurtlama görmüştüm hep 13-14.gün olurdu o ay 19.20.gün yumurtlama çatlama 21.gün olmustu adetim 28 de birdir adet gecıkmemın 4.günü erken gebelikte çok silikti. olabilir yani değerlendir. hamilelik olmasa da adet gecikmen olabilir o kısmını bilmiyorum başıma gelmedi canım.
Uzm-Nurse Tugce1803 evet hemşireyim canım , fakat herkesin bireysel bir biyolojik siklusu vardır . Bide ezbere öğretilen kitap bilgileri işlemez bu konuda . O yüzden umarım cevap verebilmişimdir lafına