brcaky Kızlar merhaba, hamileliğimin başından beri gebelik şekeri çıkma olasılığı fazla olduğu için her hafta düzenli diyetisyene gidiyorum. Bazıları beslenmeyle ilgili postlar açıyor. Herkesin bünyesi farklı olur ama en azından fikir edinmeniz adına buradan 1 haftalık listemi sizlerle paylaşmak istedim. https://imgyukle.com/i/VdcEHe
Deletedmom317 brcaky güzelmiş valla aç kalınmaz bu listeyle sürekli tok tutar. Günde 2 porsyon meyvede şaşırttı beni çok değilmi🙈
brcaky Deletedmom317 vallahi benim inanılmaz tatlı düşkünlüğüm var onu vermezse çikolata yerim daha fena😂 süt ve kefirle tüketince şekeri dengeliyor sorun olmaz heralde diye düşünüyorum😊😊😊
Gokser Biri Türkiye de biri yurt dışında iki doktorum var, ikisi de günde 3-4 porsiyon meyve tavsiye ettiler, 2 çok değil. Hatta ben 2 porsiyon yendiğimde, az gedim diye üzülüyorum...
brcaky Gokser belki şeker yükselmesinden dolayı insanlar tedirgin olabiliyor bazen ama süt ürünleriyle birlikte tüketince bildiğim fruktoz değeri düşüyor
brcaky P_6 aslında en başından beri benzer listeler veriyor haftaya göre değiştirmiyor. 15 haftalık hamileyim boyum 1.73 kilomda 85. Sağlıklı beslendiğim için kilo veriyorum ama genelde bebeğe yarayacak listeler verdiğini bu tarz beslenmenin anneye çok kilo aldırmayacağını söyledi. Ama tabiki benim metabolizma hızıma göre veriyor siz daha zayıfsanız 8 yemek kaşığı yerne 10 yemek kaşığı 5 köfte yerine 6 köfte yiyebilirsiniz çünkü muhtemelen metabolizmanız benden daha çok çalışıyordur
P_6 brcaky teşekkür ederim, kilolarımız ve şeker hassasiyeti benzeşiyor.. ben de diyetisyene gittim ama açıkçası çok ikna olmamıştım. Bu liste daha güzel 😊
brcaky P_6 cumadan cumaya gidiyorum gittikçe paylaşmaya çalışırım sizde kendinize göre düzenlemeler yaparsınız😊❤️