Suraelik Kizlar dugunumz var sakaryadan denizliye gidicez kendi arabamizla 5saat suryo durmadan gidilirse 550km falan ama doktrm 2saatte bir dinlen inip dedi gderken ole yapcz bi sorunda yok gebelgmle ilgili ama giden varmi merk ettm
NaimeYilmaz Suraelik daha dün 5 saat araba kullandım aksam kıpır kıpırdı bebıs 2 saatte bı 10 dk yurursenız hıc bısey olmaz olucagı yoksa 🙏
caglacaglar Suraelik olucagi yoksa hic bise olmaz 35 haftalikken 800 km yol geldik her bi saate durduk 10 dakika yurudum bekledim cok sukur hic bir sıkıntı yok
merveeed Suraelik 20 haftalık hamileyim trabzondan bursaya kendi arabamızla geldik çok rahattım 2 3 saatte bir mola verdik sorun yaşamadım🙂
Aslannnn Suraelik canim ben Antalyadan Gaziantebe arabayla gitmistim 10 saatlik yoldu ara ara petroldr inip dinlendim biraz yoruluyosun bulantin varsa cook zor oluyor 😕 Tuvaletini tutma bide bol su iç dinlene dinlene gidersen bi sıkıntı olmaz insallah😄🐣🤰
zeopss Ben 33 haftalık yaptım uzun yolculuk doktorun dediği gibi sık sık dinlen ve yürü bir şey olmaz inşallah😊
Seftali @Suraelik yaklaşık 1000 km yol yaptım 22 haftalıktım mola vere vere gittik ve geldik bunun için doktoruna danışman lazım o izin verdikten bir risk görmedikten sonra sıkıntı yaşamazsın bence