sevgicaner78 Merhaba ayrıntılı ultrason yaptıran var mi Medipol esenlerde ? Nasıldı memnun kaldınız mo
gulkara sevgicaner78 ben mega medipolde yaptırdım memnun kaldım. Fotolar ve CD var elimde. Benim son 2 ayda bir problem çıktı ve ayrıntılıya bakarak yorum yapıp teşhisi koydu dr lar. fotolar çok net olduğu için çok işime yaradı bakan dr lar da beğendi çok güzel ve net çekilmiş diye
[silindi] sevgicaner78 Bende şubatın 18'i gibi yaptırıcam insaAllah benimde doktorum emine zeynep hanim suan 20+3 haftaligim 23. Hafta detayli yapilcak dedi 450 ye fiyat almistim bende merak ettim memnun kalan varmı
Meleginannesi55 Orda perinatoloji olmadığı için medipol mega hastanesine yönlendirdiler dışardan gidince 700 tl ancak esenlerin hastası olduğum için. Bir kağıt verdiler onun sayesinde 575tl ödedik 30 35 dakika ayrı tılı baktı doktor cd ve fotolar verdi
sevgicaner78 Meleginannesi55 kağıt nereden veriyorlar bende esenlerde emine Zeynep hanıma gidiyorum megada hangi doktora yaptırdınız
[silindi] Meleginannesi55 esenler medipolde detayli yapilmiyormu ama bana orasi icin fiyat verdiler yapilmasaydi vermezlerdi sanirim daha yaptirmadim yaptiricam insaAllah
Meleginannesi55 sevgicaner78 ben şehruz hanımın hastasıyım o yönlendirdi hasta bilgilendirmeye oradan verdiler hastanede de yapılıyor evet ama perinatolog değil kendi doktorunuz da yapabiliyor benimki yapmıyordu oraya yönlendirdi renkli fotolar ve cd aldık
sevgicaner78 [silindi] detaylı ultrason yapılıyor sanıyorum perinatoloji bölümü değil ultrason bölümü yaptığı için bu fiyat yaptıran varsa Renkli görüntü vs aldınız mı burdan deneyiminizi paylaşabilir misiniz
Kubrasare sevgicaner78 ben medipol mega hastanesine gidiyorum doktorum derya yaşar ayrıntılı ultrasonuda perinatoloji başak kayada yaptırdım inanılmaz naif ve hoş bi doktor çok anlayışlı ve bilgili kesinlikle tavsiye ederim