Nuriiiiii Maltofer for demir ilacını ezcazı yemekten sonra demiş ama AC karnına yutulması gerekmiyor mu
Nevinnn Nuriiiiii bende aç karnına sabah akşam içiyorum canım hatta içtikten sonra 1-2 saat kafein içeren ve süt ürünleri içme dedi eczacı yok ediyormuş demiri o yüzden
ipekworld Nuriiiiii bende aç kullanıyorum doktorum aç al dedi hatta kanım düşük çıkıyor günde 2 ye cıkardı aç olarak sabah akşam
duygusm Nuriiiiii Eczacı üstüne aç yazmış ama prospektüsünde yemeklerle birlikte diyor. Ben de öyle kullanıyorum.
nezyy Nuriiiiii bende tok karnına alıyorum, çünkü benim 36. haftamda hala kusmalarım devam ediyor ve aç karnına içersem mide bulantımı artırıyor.
Rabiia41 Hanife06 banada doktorum kansızlık için yazmıştı ama bende tok karnına içiyorum aç karnınamı içilmesi la,zım ki 🙄
Hanife06 Rabiia41 ben kan ilaçlarının aç karnına alındığını biliyorum canım ama istersen sen yine de doktoruna sor
Helobeybi Rabiia41 kesınlıkle canm ...kan ilacları aç karnına yemekten yarım saat önce alınması tavsıye edılıyor..C vitamınıyle limonata portakal suyu gıbı ıceceklerle tuketılınce cok daha hızlı emilim saglayıp kana karısıyormus...bunlara dıkkat edın..sevgiler
Nslhn2019 Aç karnına içilmesi lazım ve süt ve peynir ürünleri ,çay kahve içilmemeli içerseniz 2 saat sonra alın aç karnına ishal yapar yoksa böyle içiliyormuş
Hanife06 Nuriiiiii 😊 bilemedim şimdi benim ki de aç karnına demiş 🤔 kullanırken ne tam ne de tam tok ol olmadı😂😂
Dilarahayal Nuriiiiii ilk doktorum aç karnına demişti sonra doktorumu değiştirdim günde 2 defa kullanıyorm tok karna içiyorm