sinber Genetik sonuçları bu şekilde çıkan arkadaşlar bilgi verir misiniz Doktorunuz nasıl yorumladı nasıl bir yol izlendi hangi ilaçları kullandınız hamilelik süreci nasıl geçti gibi
Dlktpl sinber ıkısıde bende var bazıları coraspınr basla dedı hamıle kalmadan basladım oda bende yumurta catlamaması sorunu yaptı bıraktım hamılr kalırsam coraspın ve ıgne vurulcakmısım hergun oyle dedıler
Popii sinber genlerimiz aynı iki kalp durması var 6. Haftalarda üçüncüsüne gebe kalmadan coraspin kullanmıştım o da kimyasal düşükle sonuçlandı 🤷🏼♀️ hakkımızda hayırlısı diyelim
sinber Dlktpl teşekkür ederim canım ben de başladım coraspine ve çalışmalara bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
06-06060a cnm mtfhr olan aynı artı bnm faktör 5 var homozigot hamile kalınca iğneye sonra 12 dede hapa başladık bakalım hayrlısı
Naciye1303 Bende değerlerini tam bilmiyorum ama heterozigot çıkmıştı sonuçlarım 17 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum.
Prensprenses Bende hamile olmadan önce ecopiriz içtim sonumlarım senn gibiydi şimdi 9 haftalık hamileyim işk günden beri okdapar iğne vuruyorum hergün
sinber Popii benim de iki tane ikincisi ikizdi 11 haftaya kdr önce biri durdu söndü sonra diğeri ☹️ Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah benim 2011 doğumlu kızım var ve hiç sorun yaşamamıştım şu bir yılda 2 kürtaj
Popii sinber öncesinde bir çocuğunuz var şanslı hissedin kendinizi :) Allah yardımcınız olsun tekrarını yaşatmasın hiçbirimize inş 🙏🏻