Ozgeulnc bebekkaradag gözünüz aydın 16 haftalık olduk bizde erkek bekliyoruz ☺ Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Melegimveben bebekkaradag eylül sonu ekim başı 🤗 13. haftadayız oğlum olacak kısmetse bugün öğrendik doktor %100 erkek 16. hafta yine netleşir ama erkek bu bebek dedi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤗
bebekkaradag AycanUzun Yaaaa bugünü o kadar çok bekledim ki zaman hiç geçmeyecek gibiydi☺☺ Hayırlı haberler alın inşallah🙏🏼🤗
Kbrbsr Gulnara98 benimde 21 eylül valla benimde göstermedi çarşamba 16. Haftaya giricem meraktan gidicem hemen 🤗
Esra5 Melegimveben benimkide eylül sonu ekim başı doktorum 30 eylül dedi 12+2 günlüğüz bugün gidicem belli olurmu acaba
bebekkaradag JuesiMelissa Amin, inşallah☺ elbet öğreneceksiniz🙈 İnşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz zaman hiç geçmeyecek gibiydi🙏🏼☺
CansuGzdeimen bebekkaradag yeni mi öğrendiniz bende 15 haftalığım ama bana 12. Haftada doktor büyük ihtimalle kız demişti ama değişirmi bilemiyorum haftaya kontrolum var cok sabırsızım netleşse bi
Sisi CansuGzdeimen bana da 11. Haftada dr yuzde 90 kiz dedi ama ben de merak ediyorum degisir mi diye 🤗
CansuGzdeimen Bende Sisi aynı durumda sayılırız banada 12. Haftada yüzde 90 kız demişti ama haftaya netleşecek inş bende cok sabırsızım değişirmi bilmiyorum doktor kız diyor