Ftmnrr Arkadaslar meraba suan 11 haftalıgım ve son folik asit ilacım var doktor 12. Haftaya kadar devam edeceksin sonra bırakacagız dedi doktorada 12 şubtta gidecegim yeni bi paket ilaç alsam sadece bir hafta içecegim acaba almasam cok sorun olur mu ?
Biranne00 Ftmnrr canım bende de aynı şey olmuştu ve 12. Haftadan sonra çoğu gebe imom omega kullanıyor tercihe bağlı olarak(piyasada içerik olarak en zengin olan) o yüzden sende direk imom omega kullanabilirsin bence doktorunuz özel bişey önermicekse tabiki
Pembepanterr Ftmnrr benim doktor beni 3 ay diye uyarmamıstı unuttu sanırım ben 5-6 aya kadar unutuyordum içmeyi ama 2 kutu full bitirip 3ününcüyüde alıp biraz içmiştim sonra oğrendim ki 3. Ayda içmeyi bırakıyormussun 😂😂 cok bilgim yok cok fazlada tüketmemek lazım diye biliyorum ama bence al bebeğinden kıymetli mi 40-50 lira 😊
Gokser Merhabalar. Eğer mali olarak siZi zorlamayacaksa almanızı öneririm. Folik asit çok önemli bebek için, doktorunuz neden kesmek istedi bilemiyorum ama bence yeni aldığınız kutuyu da tamamen bitirebilirsiniz.
Ftmnrr Gokser 12 haftadan sonra baska bir ilaç mı mı baslayacak bilemedim ben alayım o zaman 12 subata kadar içmeye devam edeyim o gün doktora göre hareket ederm
1989-- Gokser 12. Haftaya kadar zaten gelisimini tamamladigi için doktorlar daha fazla kullanimini gereksiz buluyorlar
Busrasalt Ftmnrr 12 haftadan sonra başka ilaç başalamayacak folik asit bebeğin beyin gelişimi açısından 12 haftalık dönemi kapsıyor
Biranne00 Ftmnrr evet canım içerisinde 16 adet mineral ve vitamin var gebelerin %80 bunu kullanıyor içerik olarak çok zengin. İlaç olmadığı için eczaneden alabiliyosun canım sanırım 55-60 TL gibi bir fiyatı var. Ama burda bi kaç postta görmüştüm son zamanlarda eczanede bulamayanlar oluyormuş yoğun sattığı için. Bi kaç eczaneye sor canım umarım bulabilirsin. Ben bulmakta hiç zorluk yaşamadım her gittiğimde oluyor ama piyasada bulamayanda varmış burda okumuştum dediğim gibi 🥰
Gokser 1989-- benim 27. hafta oldu, halen içtiğim vitamin desteğinde folik asit mevcut. Hatta bir doktorum Her ne kadar vitamin desteğinde de olana ayrıca da içebilirsin, öneriyorum dedi...
Ftmnrr Pembepanterr almak sorun değil bir hafta içip bırakcaksam cogu kalıcak boşa gitmesin diye düşündüm artık herşeyi o kadar cok israf ediyoruzki neyse belki etrafımda gebe olur ona veririm kalanınıda
Pembepanterr Ftmnrr aynen öylesi daha mantıklı belki bi gebe olur yakınında ona verirsin kalanı bende atmadım iyi muhafaza edince bir sıkıntı olmaz nasılsa
Busrasalt Ftmnrr canım doktoruna sor benim doktorum kutu bitene kadar kullan demişti sonrasında kullanmanın bebeğe bir faydası yok onun yerine folik asit içeren yiyecekler (balık,yeşillik vs) yemek daha iyi olur
Ruviiseem Ftmnrr benimde kontrolüme 4-5 gün kala bitecek gibiydi ben bi gün kullandım bi gün kullanmadım bianda kesmeyeyim diye doktoruma söyledim sorun olmaz demişti zaten muhtemelen bu kontrolde Farklı ilaçlara geçeceksiniz 😊
Ruviiseem Ftmnrr folik asit bitikten sonra omega, Demir ilacı, ve multivitamin ve mineral kullanmaya başladım . Doktoruna ulaşabiliyorsan bi sor yine de için rahat etsin
Ftmnrr Ruviiseem malesef ulaşma imkanım yok aile hekimine sorayım dedim onlarda bugun saha calısmasındaymış
720berra- Ftmnrr ben 10 haftalıkken randevuya gitmiştim doktorum artık bırakabilirsin değerlerinde bi eksiklik yoksa ilaç kullanmak gereksiz demişti değerlerim de gayet normal olduğu için bir hafta daha kullanıp bırakmıştım iyi beslenmek daha önemli ilaçlarında yan etkileri var değerlerin normalse almana gerek yok bence