Zynp01 yok hayır benım cok sacma aslında bı kızım var 3.5yasında hamıleydım evde ogrendım bı hafta sonra gıttım doktora kızımın kalbı cok gec alttı(9haftalıktı) bundada gec atar dıye bekledım gıttım kan verdım hamıleydım beta hcgde var kese var bebek olusmamıs gec döllenme dedı bı hafta sonra gel yıne bakıcaz dedı Kızımdaki doktorum değilde başka doktora gitmiştim eşim bu sefer bayan doktora git diye ısrar edince normal doğum doktorum erkekti Çıktık eve geldik kuzenimle Aynı gün 4.5arası evde oturuyorduk muhabbet ederken birden adet sancısı girdi kızlar sanki hastalanacak gibiyim dedim lavaboya gittim bir baktım ki iççamaşırım kıpkırmızı kan hemen eşimi aradık eşim geldi ve ben de felaket bir sancı Fakülte acile gittim doğum hastaneleri bakmadı inanır mısınz düşük yaptığımı söylediler belki de düşmeyeceğini söyledi doktor beklememi söyledi kesenin içinde bebek gözükmediği için asırı bulantım vardı sancıyla serum ıgneler yapıp yolladılar eve sabah kalktıgımda camasırımdaydı dusmustu Gittiğim bayan doktoru aradım anlattım durumu düşük yapmışsın dedi ilk düşügun hiç önemli değil diyip zerre kadar ilgilenmedi