betul90 icen icsin icmeyen icmesin herkesin kendi bebegi kendi vicdani bende icen biri olarak 7 ayima giriyorum agzima surmedim cunku cok tiksindim bu aralar tiksinmem gecti ama yinede icmem vicdanim el vermez. Anlamadigim iciyosan ic evinde kamera yok seni goren yok buraya yazip ne bekliyosun sus ic bizene.
Demir betul90 Destek arıyolar kendilerine,benim doktor 2,3 tane içmeme izin verdi.Strese girmektense iç.Nikotini 1 olandan iç. Benim arkadaşım hem sigara hem alkol içti bebeğine birşey olmadı gibi cahilce saçpa sapan yorumlar yandaşlar geliyor çünkü.
Busranrunal Aman ya ne sigaraymış zararı kendilerine! kendinize niye bu kadar dert ettiniz anlamadım derdiniz yok başka sanirim
Demir Busranrunal Bizim tepkimiz onların sigara içmelerinden ziyade tavır ve tutumlarınadır.Sanırım tam okumamışsınız.🙃 İyi günler
Demir Seldaaa Başlıkta dediğim gibi kaba tabirle çeteleşmiş haldeler sanki.Karşı bir tavır geldiğinde hemen saldırı🤦🏻♀️
Tugceates Demir bravo 👏 gerçekten çok doğru bir post olmuş ben normalde de sigara içmem eşim çok fazla içiyor tanıştığımızdan bu yana dışarı çıktığımızda yemekten sonra kahve içerken bazen kahvenin yanında eşimin sigarasından içtim hep hiç paket taşımadım ve günlerce içmesem aklıma gelmeZ hamleliklerimde asla ağzıma sürmem geçen gün avm ye gittim çıkışta eşim marketten siğara alırmısın bana dedi aldım İnanın yerin dibine girdim utandım karnı burnunda siğara alıyor diye düşüncekler diye kasiyerin yüzüne bile bakmadım nasıl içerler anlayamıyorum
Demir Tugceates Ne güzel duyarlılığınız hassasiyetiniz var tebrik ederim♥Sokak ortasında karnı burnunda içerken görüyoruz,çok üzücü çok.
deletedmom11 Demir 😒 şmdi bende aynı şeyLeri sigara başLığına yazdm içen içsin parasıda bizden çıkmıyo zehiride bize girmiyo 😒 ama post açmak 😒 we insanLarın kawgaya tutuşması 😒
Narinim Hamileligimden once bende 7yila yakin ictim benim icinde birakmak zor oldu ve 36 haftalik olmamiza ragmen hala canim istiyor. Bebegimi dogurduktan sonra baslamayida dusunuyorum. Zehirlenecek biri varsa oda benim ama cocugumu tehlikeye atmam. Ne simdi icerim ne emzirirken nede onun civarinda. Zarari varsa bana olsun. Sonucta icmeyi ben istiyorum cocugum degil.