Dlktpl DiplomaliEvHanimi bende femaraya baslıyorum ucuncu gunum cnm dr onu verdı asılama ıcın gunde bıttqne sen kac gun be kactane ıcıyon
DiplomaliEvHanimi Dlktpl Âdetin beşinci günü başla sabah akşam dedi Ben aynı saatinde olsun diye sabah on akşam 10:00 alarm kurdum sali hap bitiyo Perşembe günü yani 12.gun doktora gidecem
Dlktpl DiplomaliEvHanimi bana gunde bır basla dedı ama kac gun devam et dedı hatırlamadım ya cnm salı haftaya 11.gunde gıdıcem bende
Dlktpl DiplomaliEvHanimi cok emın degılım cnm ya bı dr a sorayım gene senle aramızda bıkac gun var ozaman sen nlrmal deneceksin dımı
DiplomaliEvHanimi Dlktpl anlamadım canım bugun 4.gun. ben beş gün kullancam iki gün sonra da doktora gidecm
Dlktpl DiplomaliEvHanimi cıma aksam adet oldum bende dr bugunu 3.gun sayalım dedı 11.gun gıdıcem bende yanı aramızda az var bıde kendınmı denıceksın asılamamı
Dlktpl DiplomaliEvHanimi femara kullanırken kanamanda artıs oldumu cnm. Benım hafıf bugun artıs var bıtmesı gerekırken
DiplomaliEvHanimi Blackkcat teşekkür ederim hadi insallah 😞 su kan bi bitseydi peceteye azck azck degiyo daha 😱😱😱
Mucizee80 Bugün kontrolüm vardı adetimin 8.gunu 4 yumurta var boyutları çok iyi olan gonal-f başlıyorum ve pazartesi günü aşılama yapılacak ve ben hissizim sevinemiyorum bile
DiplomaliEvHanimi Dlktpl aynen yaaaa 🙂 artis deilde bitmedi pazrtesi olmustum bugun sali 😒 az az da olsa geliyo gunluk pede koyu azck her ihtimale karsi gnduz iliski oldu bide yarin aksam olsun diyorum persmbede doktora gidecem zaten kacirmayim diye
DiplomaliEvHanimi Dlktpl sebebini doktoruna sordunmu benimki cevaplamio gec cevaplio o yzden yazmadim
Dlktpl DiplomaliEvHanimi bırqz arttı 4.gunum buaksam agrım oldu baktımmbıraznartıs var kanamada dr devlet hastanesınıkdugu ıcın aksam soramam sıkıntı cokmartık olursa yarın gıderım en kotu ya bısey dızgun gıtsemsasarım 3gun daha ıcıcem
DiplomaliEvHanimi Dlktpl yarin ogrenirsin gidersen bisy olmz canim. Agrida yumurtalar buyuyo ondanmis
Seyma42 DiplomaliEvHanimi bende femara ile kaldım 3 ay kullandım adetin 3.günü başladım 5 gün 2 şer kullandım 3. Ay da hamile kaldım şimdi 8 haftalığız çok şükür hiç bi şekilde yumurta takibi yapmadı doktorum