maybeone_34 Ya ben instagramda güvenilir bir magnet sayfası arıyorum. Hem uygun hem güvenilir yaptırıp memnun kaldığınız yerler var mı?
Teslimedeniz maybeone_34 ben yaptırdım bugün gelicek kargom, iyiyse resim atarım size ahşap magnet tanesi 1 tl üzerine istediğiniz yazıyı ve modeli yapıyorlar
Aslan233667 maybeone_34 baykuscraft diye sayfadan yaptırdım ben. Pleksi de sonerpartisüse bakabilirsiniz ablam yaptırdı.
Elifinkadiri Ustunde pleksi yazili cikolata ariyorum bnde biyerde buldum ama tanesini 3 tlye yapiyormus 😐 en az 100 tane almaliyim
maybeone_34 Başka önerebilecek siteler var mı? Hem kapı süsü pleksi arıyorum birde 🥰 ama dediğim gibi uygun ve kaliteli
Beyza44 Essa tasarım var ınstangramda ben daha önce söz magnetimi ve masa üstü isimligimi yaptırmıştım pleksiden bi bakın isterseniz
Burcu_asf maybeone_34 anne_bebek_tasarim dan yaptırdım ben tanesi 1 TL idi hoşuma gitti yaptırdım güvenilir de yani göz atın yine de beğenirseniz yaptırırsınız 😊😌
Selmaucman maybeone_34 maybeone_34 mrhba canm benm yaptrdğm sayfa da güvenilir siparşlerm iki gün önce geldi cok begendim 💕güvenilir kadın cok güzel ilgileniyor