Deletedmom0990 Kızlar doğum paketleri nedir ilk defa gitmeyi düşünüyorum nasıl ilgili bir doktor mu ve doğuma gece gündüz fark etmeden kendisi mi giriyor
Nml06 Deletedmom0990 en aşağı 7binden başlıyor çukuramxar Koru, doktordan doktora değişiyor o kadar para aldığına göre bir zahmet kendisi girsin pakettir büyük ihtimalle..ben gitmiyorum ama dün başlık vardı, takip edin başlıkları👍
Busraay_ Deletedmom0990 Koru’da Aslıhan Yazıcıoğlu’na gidiyorum canım çok memnunum araştır istersen ben 7.500 tl ödedim ama yılbaşından sonra bir değişiklik oldumu fiyatlarda bilgim yok, doğumada kendileri giriyor tabii ki saat kaç olursa olsun
Fdm Deletedmom0990 ben Fatma hanıma gidiyorum. Gayet ilgili, bilgili bir doktor konuşmadık ama kendisi giriyordur. 16. Haftada paket almıştık indirim vardı 3500dü. Şu an 33. Haftadayım. 8 muayene testler doğum dahildi.
ebruerdurucan Deletedmom0990 Fatma hanıma muayene olmadım ama Koru hastanesinden mart ayında 4700 tlye paket almıştım. Nazlı hanıma gidiyorum. Sadece detaylı ultrason dahil değil. Onun dışında ücret ödemedim. Ama doktorları doğumlara geliyo diye biliyorum.
Nml06 Deletedmom0990 kız ayyy sana yazdım yüz defa 🤣🤣🤣özel Eryamana gidiyorum Levent beye.. benim koruda tavsiye edeceğim bir doktor yok, o kadar bütçem yok ve bana mantıksız geliyor öyle yerler 🙄 cebime uygun yeri sectim ve memnunum
Busraay_ Deletedmom0990 Koru’da fiyatlar aşağı yukarı hep böyle canım Lokman Hekim Akay hastanesinde de 6.500’dü geçen yıl, yani geneli böyle fiyatların maalesef 😕
Deletedmom0990 Fdm nst ayrıntılı ultrason falan dahil mi acaba 🙄 bu arada sağlıkla alın inşallah kucağınıza ❤️
Fdm Deletedmom0990 teşekkür ederim. Evet şeker yüklemesi ultrason dahil. yalnızca ekstra kan idrar tahlili istemişti 25 tl ödedim. Onda da bir test hakkımız varmış sanırım Bana sormuştu yaptıralım demiştim o zamandı.